Naar inhoud
0
Snel naar

Advanced Easyfresh spuitbus 400 ml

Op voorraad
28,50 Incl. 21% BTW

EasyFresh is een geurneutraliserend middel voor alle modellen binnenunits. Wanneer de airconditioner een muffe geur afgeeft aan de ruimte, is EayFresh de oplossing! Let op, wij zijn niet aansprakelijk bij het gebruik van het product! 

 • Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag te versturen.
 • Je krijgt 5 jaar garantie op je airco, onder voorwaarde dat de airco gemonteerd wordt/is door een gecertificeerde monteur.
 • Nieuw - Betaal in termijnen met In3
 • Klanten geven AircoGarant een 8.9 op Kiyoh

Gebruiksaanwijzing

Productvideo
Over dit product
 1. Schud de spuitbus voor gebruik om de ingrediënten goed te mengen.
 2. Zorg ervoor dat het airconditioningsysteem is ingeschakeld en de luchtinlaat vrij is.
 3. Houd de spuitbus rechtop en spuit de gewenste hoeveelheid in de luchtinlaat van het airconditioningsysteem.
 4. Laat het airconditioningsysteem zijn werk doen en de geur gelijkmatig verspreiden door de ruimte.
 5. Herhaal indien nodig om de gewenste geurintensiteit te behouden.

Voorzorgsmaatregelen:

 1. Buiten bereik van kinderen houden.
 2. Niet rechtstreeks op mensen, dieren of voedsel spuiten.
 3. Alleen gebruiken zoals aangegeven en volgens de

Omschrijving

Productvideo
Over dit product

De Advanced Easyfresh Spuitbus 400 ml is een speciaal ontworpen product dat bedoeld is om een aangename en frisse geur te verspreiden in ruimtes met airconditioning. Deze spuitbus is geformuleerd met een enkele geurvariant die specifiek geschikt is voor gebruik in airconditioningssystemen.

Kenmerken en voordelen:

 1. Aangename geur: De Advanced Easyfresh Spuitbus voor airconditioning bevat een hoogwaardige formule die specifiek is samengesteld om een langdurige en verfrissende geur af te geven. De geur is speciaal ontworpen om goed te mengen met de luchtstroom van airconditioningssystemen, waardoor een aangename atmosfeer wordt gecreëerd.

 2. Geschikt voor airconditioning: Deze spuitbus is specifiek ontworpen voor gebruik in ruimtes met airconditioning, zoals kantoren, winkels, hotels, ziekenhuizen en andere commerciële of residentiële gebouwen met airconditioning. Het product helpt ongewenste geuren te neutraliseren en een frisse geur te verspreiden door het luchtsysteem.

 3. Eenvoudig in gebruik: De spuitbus is ontworpen voor gebruiksgemak. Houd de spuitbus rechtop en spuit de gewenste hoeveelheid in de luchtinlaat van het airconditioningsysteem. Het product wordt vervolgens gelijkmatig verspreid door de luchtstroom, waardoor een aangename geur wordt verspreid in de hele ruimte.

 4. Langdurige werking: De Advanced Easyfresh Spuitbus voor airconditioning biedt langdurige geurprestaties. Eenmaal gebruikt, blijft de geur aanwezig gedurende langere tijd, waardoor je kunt genieten van een frisse en aangename omgeving zonder regelmatig te hoeven spuiten.

 

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.