Naar inhoud
0

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze service of over onze producten? Kijk of je vraag hier tussen staat zodat je weer verder kunt. 

Ja, wij installeren jouw airco graag bij jou thuis. Je kunt ervoor kiezen om de volledige installatie te laten door AircoGarant of alleen het in bedrijf stellen van jouw airco. Bij een in bedrijfstelling installeer jij de airco zelf en voert AircoGarant de koeltechnische handelingen uit. Vanuit de overheid moet hier een STEK-gecertificeerde monteur aan te pas komen. 

Wij beschikken over STEK-gecertificeerde professionals die bij levering de airco volledig kunnen installeren of in bedrijf stellen. Omdat elke situatie anders is kan je hier een offerte bij ons voor aanvragen. Wij laten je dan weten wat de installatie in jouw situatie kost. Vraag hier jouw persoonlijke offerte vrijblijvend aan!


Wij installeren airco’s in heel Nederland en rekenen voor iedere installatie voorrijkosten. Vanwege de voorrijkosten omvat ons standaard servicegebied een straal van 100 kilometer vanaf Nijkerk. Woon jij meer dan 100 kilometer bij ons vandaan, maar ga je akkoord met de hogere voorrijkosten? Dan doen wij de installatie graag. De exacte kosten worden meegenomen in de offerte.

Vraag hier jouw persoonlijke offerte vrijblijvend aan!


Het plaatsen van het binnen- en het buitendeel mag iedereen. Echter, koeltechnische handelingen, d.w.z. het monteren/solderen van de leidingen en alle handelingen m.b.t. het koudemiddel, mogen alleen door F-gassen gecertificeerde monteurs (STEK-certificatie) worden uitgevoerd. En die hebben wij. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan om jouw airco in bedrijf te laten stellen.

*Het is aanbevolen om de gehele installatie van uw airco te laten uitvoeren door een STEK-erkend installatiebedrijf.


Wij installeren jouw airco graag bij jou thuis! Wij plaatsen het binnen- en buitendeel van de airco en voeren de koeltechnische handelingen voor je uit. Voor de koeltechnische handelingen dien je STEK-gecertificeerd te zijn. Voer dit dus niet zelf uit! 

Wij beschikken over STEK-gecertificeerde professionals die bij levering de airco volledig kunnen installeren of in bedrijf stellen. Omdat elke situatie anders is kan je hier een offerte bij ons voor aanvragen. Wij laten je dan weten wat de installatie in jouw situatie kost. Vraag hier jouw persoonlijke offerte vrijblijvend aan!


Voor het in bedrijf stellen van een airco dien je STEK-gecertificeerd te zijn. De koeltechnische handelingen, d.w.z. het monteren/solderen van de leidingen en alle handelingen m.b.t. het koudemiddel, mogen alleen door F-gassen gecertificeerde monteurs (STEK-certificatie) worden uitgevoerd. Dit doen wij graag voor jou!

Wij bieden voor onze klanten, die via ons een aircosysteem hebben aangeschaft, een in bedrijfstelling service aan. De installatie kan je dan zelf uitvoeren, maar de koeltechnische handelingen verzorgen wij voor jou. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan om jouw airco in bedrijf te laten stellen.


“Binnen 1 werkdag binnen. Keurig geleverd. Team beantwoord vragen snel.”
Erol, Tilburg op KiyohKiyoh Logo
“Mooi apparaat en mooi instructie boekje. Hierdoor was installatie goed te doen.”
Peter, Amsterdam op KiyohKiyoh Logo
“Alles in orde van begin tot einde.”
Jens, Zwolle op KiyohKiyoh Logo
“Werd zelfs gebeld dat ik teveel installatiemateriaal had besteld. Geld zeer snel terugstort. Dat mag je service noemen!”
Ard, Arnhem op KiyohKiyoh Logo
“Goed advies via de site, airco makkelijk besteld en snel binnen. Ben heel tevreden”
Freek, Eindhoven op KiyohKiyoh Logo
“besteld via de webshop. Gevraagd of installatie ook erbij kon. vriendelijke monteur die netjes gewerkt heeft. airco werkt ook goed, ben blij!”
Eva, Voorthuizen op KiyohKiyoh Logo
“Snel geleverd. Goede communicatie. Ook van de transporteur uitstekende service en communicatie. Laat ruim van tevoren weten wanneer er geleverd wordt.”
Mark Van Dijk , Woudrichem op KiyohKiyoh Logo
“Zoals je van een webshop mag verwachten”
Wim Van der Glas , Ter Apel op KiyohKiyoh Logo

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.