Naar inhoud
0

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze service of over onze producten? Kijk of je vraag hier tussen staat zodat je weer verder kunt. 
Ja, wij beschikken over STEK-gecertificeerde professionals die bij levering de airco direct kunnen installeren. Omdat elke situatie anders is kunt u hiervoor een offerte bij ons aanvragen. Wij laten u dan weten wat de installatie in uw situatie kost.

Het plaatsen van het binnen- en het buitendeel mag iedereen. Echter, koeltechnische handelingen, d.w.z. het monteren/solderen van de leidingen en alle handelingen m.b.t. het koudemiddel, mogen alleen door F-gassen gecertificeerde monteurs worden uitgevoerd. Het is daarom aan te bevelen om het installeren van uw airco te laten uitvoeren door een STEK-erkend installatiebedrijf.

Wij bieden voor klanten die via ons een aircosyteem hebben aangeschaft een in bedrijfstelling service aan.  de installatie kunt u dan zelf uitvoeren maar de koeltechnische handelinge verzorgen wij dan voor u. 

 

informeer naar de mogelijkheden.


“Binnen 1 werkdag binnen. Keurig geleverd. Team beantwoord vragen snel.”
Erol, Tilburg op KiyohKiyoh Logo
“Mooi apparaat en mooi instructie boekje. Hierdoor was installatie goed te doen.”
Peter, Amsterdam op KiyohKiyoh Logo
“Alles in orde van begin tot einde.”
Jens, Zwolle op KiyohKiyoh Logo
“Werd zelfs gebeld dat ik teveel installatiemateriaal had besteld. Geld zeer snel terugstort. Dat mag je service noemen!”
Ard, Arnhem op KiyohKiyoh Logo
“Goed advies via de site, airco makkelijk besteld en snel binnen. Ben heel tevreden”
Freek, Eindhoven op KiyohKiyoh Logo
“besteld via de webshop. Gevraagd of installatie ook erbij kon. vriendelijke monteur die netjes gewerkt heeft. airco werkt ook goed, ben blij!”
Eva, Voorthuizen op KiyohKiyoh Logo

Hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.