Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Alle Haier split-unit airco’s

De Haier airconditioner biedt stille werking in alle modi, ideaal voor zowel koelen als verwarmen. De energiezuinige verwarmingsstand en slaapmodus zorgen voor comfort en energiebesparing, terwijl het geavanceerde filtersysteem schadelijke microdeeltjes zoals stof, virussen en bacteriën verwijdert voor een gezonder binnenklimaat. 

Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. 

Jouw airco laten installeren? Ontvang passend advies voor jouw situatie.
Naar offerteaanvraag
Invullen duurt ongeveer 30 seconden
Filter
Prijs
Geschikt voor ruimtes van (m3)
WIFI bediening
Hoogte binnenunit (mm)
Breedte binnenunit (mm)
Kan verwarmen
Kleur binnenunit
Een moment a.u.b.…

Stille en energiezuinige Haier split-unit airco’s

Haier is in Nederland voornamelijk bekend van de wasmachines en koelkasten, maar maken ook erg goede airco’s. De binnen-units van Haier zijn erg stil, wat zorgt voor een geruisloze werking. De airco’s van Haier hebben de optie om met Wifi verbinding bediend te worden en kunnen bediend worden met Google Home of Alexa. De Haier airco's hebben een energiezuinige verwarmingstand en zijn te gebruiken in zowel de zomer als de winter om een comfortabel binnenklimaat te realiseren. 

Haier is opgericht in 1984 en wereldwijd een erg groot bedrijf. Ze zijn ondertussen actief in meer dan 160 landen en regio’s én hebben wereldwijd bijna 100.000 werknemers. 

Van Haier zijn er split unit airco's beschikbaar in 2.5 kw3.5 kw en 5 kw en 7 kw. De Haier split-unit airco’s zijn verkrijgbaar vanaf 2.5 kW en hebben energielabel A++.

Haier split-unit airco’s bij AircoGarant 

Bekijk onze Haier split-unit airco's en kies de airco die het best past bij jouw situatie. Heb je advies nodig over welke airco het best bij jou past? Neem dan contact op met ons deskundige team. We helpen je graag met het kiezen en denken met je mee. Zo vind je de juiste airco.  

Haier split-unit airco's staan bekend om hun stille werking in elke modus. Daarnaast kan de Haier airco ook als verwarming ingezet worden. De Haier airco's hebben een energiezuinige verwarmingstand en zijn te gebruiken in zowel de zomer als de winter om een comfortabel binnenklimaat te realiseren. 

Unieke eigenschappen van Haier airco’s  

+ Stille werking in iedere modus. 
+ Inclusief slaapmodus, biedt maximaal comfort en energiebesparing om zonder zorgen te kunnen slapen. 
+ Energiezuinige verwarmingsstand 
+ Geschikt voor koelen en verwarmen 
+ Verwijderd schadelijke microdeeltjes, waaronder; stof, virussen en bacteriën voor een gezondere luchtomgeving 

Veelgestelde vragen over onze airco's

De Haier airco kan naast koelen ook verwarmen. De meeste airco's zijn leverbaar in een warmtepomp uitvoering en kunnen daardoor niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Zo bent u dus het hele jaar door verzekerd van een comfortabel binnenklimaat. Het verwarmen gebeurd via een omgekeerde koelcyclus. De warmtefunctie trekt wel iets meer vermogen dan de koelfunctie. Door een airco model met inverter te kiezen kun je ook weer extra energie besparen.

Naast de bovengenoemde basisfuncties van een airco apparaat kan het ook worden uitgerust met functies voor ontvochtigen en bevochtigen van een ruimte. Kiest u ook nog eens voor een airco model met een speciaal filter dan kunt u door een luchtbehandelingsproces de luchtkwaliteit in een ruimte sterk verhogen. Ideaal voor mensen die moeite hebben met ademhalen vanwege aandoeningen aan de longen.

Voor iedere ruimte kan er een koellastberekening gemaakt worden. Met dit programma wordt de benodigde koelcapaciteit berekend. Vele factoren zijn hiervoor van belang. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Heeft de ruimte een plat dak?
  • Heeft de ruimte veel ramen/glas?
  • Is er binnen en/of buiten zonwering aanwezig?
  • Zijn er in deze ruimte veel warmtebronnen aanwezig zoals computers, verlichting, etc?
  • Zijn er veel mensen in de ruimte aanwezig etc. etc?

Een veel toegepaste vuistregel voor normale ruimten is 40 Watt/m3 (dus 40 Watt koelvermogen per kubieke meter van de betreffende ruimte)

Airco fabrikanten proberen energieverbruik steeds verder te beperken. Airconditioning was vroeger een luxe artikel. Mede door de warme zomers is airconditioning tegenwoordig bijna standaard in auto's, winkels en kantoren. D.m.v. innovatieve technologieën heeft men zich als doel gesteld uw elektra verbruik te beperken.

Airconditioners van tegenwoordig zijn uiterst energiezuinig

Bovendien kan een groot deel van de energiekosten worden beperkt door het toepassen van buitenzonwering, het dichthouden van ramen en deuren en de instelling van de thermostaat. Bovendien worden de energiekosten beperkt door het regelmatig reinigen van de filters.

Ja, dat kan zeker! Voor veel airco's is dit optioneel. Bij AircoGarant bieden we verschillende WIFI-kits om jouw mobiel te kunnen verbinden met jouw airco. Airco's met een ingebouwde wifi-functie kunnen bediend worden vanuit een mobiele app. Dit geeft jou altijd en overal toegang en controle over jouw airco. Hierdoor is het mogelijk om op een zomerse dag voor thuiskomst de airco al te bedienen. Zodat jij in een aangenaam verkoeld huis thuiskomt.
Het is per merk verschillend hoeveel geluid een airco maakt. Dit wordt benoemd bij de specificaties van een airco. Neem deze goed door om te weten te komen hoeveel geluid jouw airco maakt.