Naar inhoud
0

Alle Haier split-unit airco’s

Bekijk onze Haier split-unit airco's en kies de airco die het best past bij jouw situatie. Heb je advies nodig over welke airco het best bij jou past? Neem dan contact op met ons deskundige team. Wij helpen je graag met het kiezen en denken met je mee om tot het juiste product te komen. 
Filter
Prijs
tot
Geschikt voor een ruimte van (m3)
WIFI bediening
Hoogte binnenunit
Breedte binnenunit
Een moment a.u.b.…

Haier split unit airco's bij AircoGarant

De split unit airco’s van Haier koop je al vanaf €919 per stuk.  De Haier split-unit airco’s zijn verkrijgbaar vanaf 2.5 kW en hebben energielabel A++.

Haier split-unit airco's staan bekend om hun stille werking in welke modus dan ook. Daarnaast kan deze airco ook als verwarming ingezet worden. De Haier airco's hebben een energiezuinige verwarmingstand en is te gebruiken in zowel de zomer als de winter om een comfortabel binnenklimaat te realiseren. 

Neem een kijkje in het assortiment

Bekijk onze Haier split-unit airco's en kies de airco die het best past bij jouw situatie. Heb je advies nodig over welke airco het best bij jou past? Neem dan contact op met ons deskundige team. Wij helpen je graag met het kiezen en denken met je mee om tot het juiste product te komen. 

Ruimte keuze uit Haier split-unit airco's

Bij AircoGarant kies je uit een breed assortiment aan Haier split-unit airco's. Haier airco's kenmerken zich door: 

  • Een hele stille werking
  • Zeer energiezuinig met energielabel A++
  • Geschikt voor koelen en verwarmen
  • Altijd met afstandsbediening

Deze airco's zijn heel comfortabel in gebruik. Daarnaast kan je optioneel kiezen voor een airco die de lucht zuivert. Bij deze Haier airco's zit dus ook een stukje klimaatbeheersing. Ideaal voor in je woning of in je bedrijfspand.