Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Alle Mitsubishi Split-unit airco's

Mitsubishi split-unit airco’s zijn een van de stilste en zuinigste airco's op de markt, voorzien van een A++ energielabel voor optimale efficiëntie. Ze bieden snelle koel-, verwarm-, filter- en ontvochtigingsfuncties. Met een praktische dagtimer bespaar je energie, terwijl WiFi-bediening en het compacte ontwerp van zowel binnen- als buitenunits extra gemak bieden. 

Heb je hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. 

Jouw airco laten installeren? Ontvang passend advies voor jouw situatie.
Naar offerteaanvraag
Invullen duurt ongeveer 30 seconden
Filter
Prijs
Geschikt voor ruimtes van (m3)
WIFI bediening
Hoogte binnenunit (mm)
Breedte binnenunit (mm)
Kan verwarmen
Kleur binnenunit
Een moment a.u.b.…

Stille en zuinige Mitsubishi airco’s  

De split-unit airco’s van Mitsubishi zijn één van de beste airco’s wereldwijd. Deze airco’s hebben één van de stilste en zuinigste werking (energieklasse A++) op de markt. Samen met de Wifi bediening die standaard bij deze airco zit, is het een perfecte machine. Daarnaast zijn de buiten en binnen-units van Mitsubishi erg compact en kun je met deze airco's verwarmen en koelen.  

Mitsubishi is gevestigd in Japan en doet als bedrijf erg veel verschillende dingen. De airco divisie valt onder de categorie van Mitsubishi Electric en alleen hier werken al meer dan 140.000 mensen. Wereldwijd zijn er meer dan 200 vestigingen van Mitsubishi, zodat ze de hele wereld kunnen voorzien van goede airco’s. Van Mitsubishi zijn er split unit airco's in 2.5 kw3.5 kw en 5 kw

 

Mitsubishi split-unit airco’s bij AircoGarant 

Bekijk onze Mitsubishi split-unit airco's en kies de airco die het best past bij jouw situatie. Heb je advies nodig over welke airco het best bij jou past? Neem dan contact op met ons deskundige team. We helpen je graag met het kiezen en denken met je mee. Zo vind je de juiste airco.

De basis wand-unit van Mitsubishi Electric heeft een modern en compact uiterlijk. De wand-unit is voorzien van een eenvoudig te gebruiken infrarood afstandsbediening en optioneel uit te breiden met een wifi-module. 

Unieke eigenschappen van Mitsubishi airco’s  

+ Eén van de stilste en zuinigste airco’s die er zijn 
+ Snel koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen 
+ Hoge energie efficiëntie i.v.m. R32 koudemiddel en zeer energiezuinig met energielabel A++ 
+ Voorzien van een dag timer, waarmee je kan instellen wanneer de airco automatisch aan of uit gaat. 
+ Uit te breiden met de Wifi-module (MAC-567IF-E) 
+ Goede prijs-kwaliteitverhouding.  

Veelgestelde vragen over onze airco's

Een airco kan naast koelen ook verwarmen. De meeste airco's zijn leverbaar in een warmtepomp uitvoering en kunnen daardoor niet alleen koelen maar ook verwarmen. Zo bent u dus het hele jaar door verzekerd van een comfortabel binnenklimaat. Het verwarmen gebeurd via een omgekeerde koelcyclus. De warmtefunctie trekt wel iets meer vermogen dan de koelfunctie. Door een airco model met inverter te kiezen kun je ook weer extra energie besparen.

Naast de bovengenoemde basisfuncties van een airco apparaat kan het ook worden uitgerust met functies voor ontvochtigen en bevochtigen van een ruimte. Kiest u ook nog eens voor een airco model met een speciaal filter dan kunt u door een luchtbehandelingsproces de luchtkwaliteit in een ruimte sterk verhogen. Ideaal voor mensen die moeite hebben met ademhalen vanwege aandoeningen aan de longen.

Voor iedere ruimte kan er een koellastberekening gemaakt worden. Met dit programma wordt de benodigde koelcapaciteit berekend. Vele factoren zijn hiervoor van belang. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Heeft de ruimte een plat dak?
  • Heeft de ruimte veel ramen/glas?
  • Is er binnen en/of buiten zonwering aanwezig?
  • Zijn er in deze ruimte veel warmtebronnen aanwezig zoals computers, verlichting, etc?
  • Zijn er veel mensen in de ruimte aanwezig etc. etc?

Een veel toegepaste vuistregel voor normale ruimten is 40 Watt/m3 (dus 40 Watt koelvermogen per kubieke meter van de betreffende ruimte)

Airco fabrikanten proberen energieverbruik steeds verder te beperken. Airconditioning was vroeger een luxe artikel. Mede door de warme zomers is airconditioning tegenwoordig bijna standaard in auto's, winkels en kantoren. D.m.v. innovatieve technologieën heeft men zich als doel gesteld uw elektra verbruik te beperken.

Airconditioners van tegenwoordig zijn uiterst energiezuinig

Bovendien kan een groot deel van de energiekosten worden beperkt door het toepassen van buitenzonwering, het dichthouden van ramen en deuren en de instelling van de thermostaat. Bovendien worden de energiekosten beperkt door het regelmatig reinigen van de filters.

Ja, dat kan zeker! Voor veel airco's is dit optioneel. Bij AircoGarant bieden we verschillende WIFI-kits om jouw mobiel te kunnen verbinden met jouw airco. Airco's met een ingebouwde wifi-functie kunnen bediend worden vanuit een mobiele app. Dit geeft jou altijd en overal toegang en controle over jouw airco. Hierdoor is het mogelijk om op een zomerse dag voor thuiskomst de airco al te bedienen. Zodat jij in een aangenaam verkoeld huis thuiskomt.