Naar inhoud
0

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze service of over onze producten? Kijk of je vraag hier tussen staat zodat je weer verder kunt. 

Aircosystemen zijn over het algemeen relatief onderhoudsarm. Toch wordt er sterk aangeraden om twee keer per jaar de airco grondig schoon te maken. Op deze manier kun je vermijden dat de airco vroegtijdig vervangen moet worden.

De gemiddelde levensduur van een airco is rond de 10 jaar, uiteraard is dit afhankelijk van het gebruik. Om ervoor te zorgen dat er al die tijd schone lucht de ruimte ingeblazen kan worden, moet het filter schoon zijn, anders kun je in extreme gevallen ziek worden of, als je er gevoelig voor bent, een allergische reactie krijgen.

Het op tijd schoonmaken van deze filters is dan ook erg belangrijk. Daarnaast is het goed om de hoeveelheid koelmiddel bij te houden. Als een airco niet voldoende koelmiddel bevat, loop je het risico dat de airco minder goed koelt of zelfs kapot gaat.


Om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij daar een handige instructievideo voor.


Om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij daar een handige instructievideo voor.


Nee dit mag niet. Je moet hier namelijk STEK-gecertificeerd voor zijn. AircoGarant heeft een team van deskundige monteurs in dienst die allemaal STEK-gecertificeerd zijn en daarmee bevoegd zijn om alle werkzaamheden met betrekking tot de installatie en het onderhoud van de airco´s uit te voeren, met name het bijvullen.

Het onderhoud van je airco kan op aanvraag door AircoGarant worden uitgevoerd. Een monteur komt bij je thuis langs om het apparaat te controleren en daarnaast indien nodig reparaties uit te voeren. Een offerte hiervoor kan vrijblijvend worden aangevraagd. Dit kan telefonisch of via het online contactformulier.


“Binnen 1 werkdag binnen. Keurig geleverd. Team beantwoord vragen snel.”
Erol, Tilburg op KiyohKiyoh Logo
“Mooi apparaat en mooi instructie boekje. Hierdoor was installatie goed te doen.”
Peter, Amsterdam op KiyohKiyoh Logo
“Alles in orde van begin tot einde.”
Jens, Zwolle op KiyohKiyoh Logo
“Werd zelfs gebeld dat ik teveel installatiemateriaal had besteld. Geld zeer snel terugstort. Dat mag je service noemen!”
Ard, Arnhem op KiyohKiyoh Logo
“Goed advies via de site, airco makkelijk besteld en snel binnen. Ben heel tevreden”
Freek, Eindhoven op KiyohKiyoh Logo
“besteld via de webshop. Gevraagd of installatie ook erbij kon. vriendelijke monteur die netjes gewerkt heeft. airco werkt ook goed, ben blij!”
Eva, Voorthuizen op KiyohKiyoh Logo
“Snel geleverd. Goede communicatie. Ook van de transporteur uitstekende service en communicatie. Laat ruim van tevoren weten wanneer er geleverd wordt.”
Mark Van Dijk , Woudrichem op KiyohKiyoh Logo
“Zoals je van een webshop mag verwachten”
Wim Van der Glas , Ter Apel op KiyohKiyoh Logo

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.