Naar inhoud
0

Over ons

Waarom je bij AircoGarant goed zit

 

Bij AircoGarant kun je altijd rekenen op een betrouwbaar product. In ons assortiment voeren wij verschillende merken airco's die zowel kunnen verwarmen als verkoelen, waaronder de bekende naam Panasonic. Bovendien houden wij al onze airco's op voorraad, zodat we snel kunnen leveren zodra je bestelling is geplaatst. Kies voor comfort en efficiëntie met AircoGarant. De perfecte balans tussen verkoeling en verwarming, voor ultiem comfort.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Niet goed is geld terug

AircoGarant doet er alles aan om een goed product af te leveren en de service steeds verder te verbeteren. Met een ruim assortiment vind je altijd een airco die voldoet aan je eisen. Mocht je toch niet tevreden zijn over de airco? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Bestellen in de webshop is natuurlijk heel eenvoudig. Twijfel je nog of wil je toch de airco eerst even bekijken? We helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken. Tijdens openingstijden ben je van harte welkom in onze showroom, je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag nog te verzenden.

Wij begrijpen dat je het liefst zo snel mogelijk een airco in huis hebt. Daarom doen wij er alles aan om je airco zo snel mogelijk te leveren.  Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag nog te verzenden. En niet goed, is geld terug!

Afhalen in de showroom is ook mogelijk. We zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.00 12.30 uur en van 13.00 - 17.00 uur.

Maak gerust een telefonische afspraak met een van onze medewerkers.

Werken bij AircoGarant?

Om onze groei in goede banen te leiden, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk op deze pagina onze openstaande vacatures

Team BoilerGarant
Het team van AircoGarant en BoilerGarant staat voor je klaar!

Hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.