Naar inhoud
0
Snel naar

Advanced DrainKleen One Shot 250 ml

Op voorraad
13,80 Incl. 21% BTW

DrainKleen One Shot is een krachtige en effectieve oplossing voor het ontstoppen van afvoeren en rioleringssystemen. Met zijn geavanceerde formule is dit product speciaal ontworpen om verstopte leidingen snel en gemakkelijk te ontstoppen, waardoor water soepel kan stromen en afvoerproblemen worden verholpen.

Let op, wij zijn niet aansprakelijk bij het gebruik van het product!

  • Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag te versturen.
  • Je krijgt 5 jaar garantie op je airco, onder voorwaarde dat de airco gemonteerd wordt/is door een gecertificeerde monteur.
  • Nieuw - Betaal in termijnen met In3
  • Klanten geven AircoGarant een 8.9 op Kiyoh

Omschrijving

Productvideo
Over dit product

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  1. Krachtige ontstoppingsformule: DrainKleen One Shot bevat een krachtige mix van actieve ingrediënten die speciaal zijn samengesteld om hardnekkige verstoppingen op te lossen. Het dringt door tot in de verstopte gebieden en breekt vet, haar, voedselresten en andere vuildeeltjes af, waardoor de afvoer weer vrij kan stromen.

  2. Snelle actie: Dit product werkt snel en effectief. Binnen enkele minuten na gebruik begint het de verstopping aan te pakken en op te lossen, waardoor u niet lang hoeft te wachten op resultaten. Het bespaart je tijd en moeite in vergelijking met traditionele methoden zoals het gebruik van een plopper of het demonteren van de leidingen.

  3. Veelzijdigheid: DrainKleen One Shot is geschikt voor gebruik in verschillende afvoeren en rioleringssystemen, waaronder keukengootstenen, badkamers, douches, wastafels en toiletten. Het is compatibel met de meeste materialen, zoals PVC, koper, loodgieterswerk en septic tanks, waardoor het een veelzijdige keuze is voor huishoudelijk gebruik.

  4. Eenvoudig in gebruik: Het gebruik van DrainKleen One Shot is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden of gereedschap. Giet gewoon de aanbevolen hoeveelheid in de verstopte afvoer en laat het zijn werk doen. Je hoeft het alleen met water na te spoelen, waardoor het gebruiksgemak nog verder wordt vergroot.

  5. Veiligheid: DrainKleen One Shot is ontwikkeld met de veiligheid van gebruikers in gedachten. Het bevat geen agressieve chemicaliën zoals zwavelzuur of natronloog, die schadelijk kunnen zijn voor de leidingen en het milieu. Het is een veilige keuze voor dagelijks gebruik, zonder schade aan te richten aan je sanitair of het risico op vervuiling van waterbronnen.

Let op: Hoewel DrainKleen One Shot een effectieve oplossing is voor veelvoorkomende afvoerverstoppingen, is het mogelijk dat ernstige verstoppingen professionele aandacht vereisen. Raadpleeg een loodgieter als de verstopping aanhoudt of als je vermoedt dat er sprake is van een dieperliggend probleem in uw rioleringssysteem.

DrainKleen One Shot is je betrouwbare partner bij het oplossen van afvoerproblemen. Het biedt een snelle en doeltreffende oplossing, zodat je kunt genieten van een probleemloze en soepele afvoer. Voeg dit product toe aan je huishoudelijke toolkit en verlos jezelf van de frustratie van verstopte afvoeren.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.