Naar inhoud
0

Multi-split airco installatie

Meerdere ruimtes verkoelen of verwarmen? Met behulp van een multi-split airco installatie is dat mogelijk. Door verschillende binnen-units te combineren met één buiten-unit, kun je meerdere ruimtes koelen of verwarmen. 

Een multi-split airco installatie is maatwerk. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan, zodat wij je perfect kunnen helpen bij jouw persoonlijke situatie. 

Ontdek welke multi split installatie bij jouw situatie past

Naar offerteaanvraag
Invullen duurt ongeveer 30 seconden

Multi split installatie door AircoGarant

Multi-split airco's staan niet op onze website maar wij hebben ze vaak wel op voorraad liggen. Daarom kunnen wij ook deze airco's snel leveren of installeren.

De multi-split airco's die wij verkopen zijn van het A-merk Panasonic.

Een aantal voordelen van een Panasonic airconditioning:

  • Alle airco's kunnen zowel verwarmen als koelen.
  • Alle airco's zijn energiezuinig tot energielabel A+++
  • Panasonic biedt de optie tot luchtzuivering met hun gepatenteerde NanoeX technologie.
  • Alle airco's kunnen eenvoudig met een app bediend worden.

 

Garantie
Bij elke airco ontvang je 5 jaar garantie, onder voorwaarde dat de airco gemonteerd wordt/is door een gecertificeerde monteur.
Betalen in termijnen
Nieuw! Je kunt nu ook in termijnen bij ons betalen met In3.
Snel in huis!
Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag te versturen.
Wij helpen je graag
Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!
Creëer een aangenaam klimaat
Met een airco creëer jij een aangenaam klimaat in jouw woonruimte.

Wanneer een multi spit airco installatie?

Airco’s worden door velen in Nederland nog altijd beschouwd als een overbodige luxe. Dit omdat airconditioning vaak enkel wordt geassocieerd met het koelen van ruimtes bij warm weer. Een airco heeft echter meerdere functies. Naast het koelen kan een airconditioning ook gebruikt worden om te verwarmen en om de luchtkwaliteit te verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ventileren of het ontvochtigen van een ruimte, maar ook het zuiveren van de lucht. Als je deze functies graag in meerdere ruimtes van de woning wilt toepassen, dan is een multi-split airco installatie de beste oplossing.

Wat is een multi-split airco?

Een multi-split airco is een systeem waarbij er sprake van slechts één buiten-unit is, waarop meerdere binnen-units in verschillende ruimtes van de woning geïnstalleerd kunnen worden. Het aantal units dat binnen kan worden geplaatst kan variëren en is afhankelijk van het aantal aansluitingen dat de buiten-unit heeft. De koelleidingen van moderne airco’ zijn relatief dun, en kunnen daardoor mooi weggewerkt worden. Binnen-units zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen.

De moderne varianten zijn over het algemeen smal en strak uitgevoerd, waardoor ze niet uit de toon vallen in je interieur. 

Voordelen multi split installatie

 

Een multi-split airco installatie heeft een aantal voordelen ten opzichte van een single-split airco installatie. Ten eerste bespaar je er ruimte mee, omdat er bij de multi-split airco slechts één buiten-unit nodig is, zelfs als er meerdere binnen-units geïnstalleerd worden. Daarnaast biedt het veel gebruiksgemak, omdat er slechts aan één buiten-unit onderhoud gepleegd hoeft te worden.

Wel is het belangrijk om te weten dat alle binnen-units op dezelfde modus moeten staan. Een multi-split airco kan niet gelijktijdig verkoelen en verwarmen.

 

 

Een multi-split airco kopen bij AircoGarant

AircoGarant heeft verschillende soorten en maten multi-split airco’s in het assortiment. De keuze voor een bepaald model kan van diverse factoren afhankelijk zijn, denk hierbij aan of je hem via wifi kunt bedienen of niet, de grootte van de ruimte waarvoor de airco gebruikt wordt of de breedte en hoogte van de binnen-unit. De merken multi-split airco’s die bij AircoGarant worden verkocht zijn Mitsubishi en Panasonic. Deze merken staan bekend om de uitstekende kwaliteit van hun producten.

Let op: om een multi-split installatie aan te schaffen dien je een offerte aan te vragen. In onze webshop bieden wij uitsluitend split-unit airco installaties aan.

Multi split airco's bij AircoGarant

Multi-split airco’s verkocht door AircoGarant zijn van het merk Panasonic. Deze airco's produceren enkel zeer stille en energiezuinige apparaten, waarvan sommigen beschikken over een A++ energielabel. Al deze airco’s zijn bovendien voorzien van een afstandsbediening. De airco’s van Panasonic bieden optioneel wifi bediening. Panasonic multi-split airco’s kunnen niet alleen ingezet worden voor het afgeven van warme of koude lucht, maar ook om de lucht te filteren. Van alle aangeboden merken is Panasonic een van de beste airco’s op de markt, met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Multi-split airco installatie door AircoGarant

Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact met ons op. Ons team is zeer deskundig en denkt graag met je mee over de meest geschikte oplossing. Het installeren van een  multi-split airco kun je ook door de monteurs van AircoGarant laten uitvoeren. Alle monteurs beschikken over een STEK–diploma en zijn dus volledig bevoegd om de installatie uit te voeren. Wil je de een multi-split airco installatie door AircoGarant laten installeren, dan vragen wij je om dit aan te geven bij de offerte aanvraag.

 

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.