Naar inhoud
0

App/Wifi bediening

Naast bediening met een afstandsbediening, kun jij je airco ook bedienen met je mobiel. Wij bieden app/wifi bediening voor Melissa Climate Smartphone airco bediening, Haier airco's en de Panasonic WiFi kit. Bekijk hieronder de verschillende modules voor app/wifi bediening en verschillende afstandsbedieningen.
Bekijk snel welke airco bij jouw situatie past!
Naar offerteaanvraag
Invullen duurt ongeveer 30 seconden
Een moment a.u.b.…

Airco bediening

Airco met WiFi verbinding

Als jij je airco wilt bedienen met je mobiel dient de airco verbonden te worden met wifi. Bij AircoGarant bieden wij de juiste materialen hiervoor. Je kunt de wifi module gemakkelijk installeren met de meegeleverde handleiding die bij elke wifi module zit. Door gebruik te maken van een wifi module in jouw airco, kan de airco altijd bediend worden en bijvoorbeeld al aangezet worden voordat je thuis komt. Zo kom jij thuis in een gekoeld huis tijdens warme dagen.

Afstandsbedieningen

AircoGarant biedt ook verschillende losse afstandsbedieningen aan. Deze kunnen eventueel gebruikt worden als vervangend exemplaar of als een extra bediening van de airco. De merk gespecificeerde afstandsbedieningen hoeven niet ingesteld te worden en kunnen direct gebruikt worden.