Naar inhoud
0
Snel naar

Advanced EasyFoam condensor reiniger voor sterk vervuilde condensors in spuitbus van 600 ml

Op voorraad
28,50 Incl. 21% BTW

EasyFoam is een krachtige, kant-en-klare reiniger voor direct gebruik op een condensorblok. De schuimende formule en krachtige spuitstraal verwijderen hardnekkig vuil, ook diep in de problematische spiralen. Let op, wij zijn niet aansprakelijk bij het gebruik van het product!

 • Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag te versturen.
 • Je krijgt 5 jaar garantie op je airco, onder voorwaarde dat de airco gemonteerd wordt/is door een gecertificeerde monteur.
 • Nieuw - Betaal in termijnen met In3
 • Klanten geven AircoGarant een 8.9 op Kiyoh

Omschrijving

Productvideo
Over dit product

De Advanced EasyFoam Condensor Reiniger is een krachtige oplossing die speciaal is ontworpen voor het reinigen van sterk vervuilde condensors. Dit product wordt geleverd in een handige spuitbus van 600 ml, waardoor het gemakkelijk en nauwkeurig kan worden aangebracht op de condensors.

Condensors spelen een essentiële rol in koel- en airconditioningsystemen. Na verloop van tijd kunnen ze echter vuil, stof, vet en andere verontreinigingen verzamelen, wat de efficiëntie van het systeem kan verminderen. De Advanced EasyFoam Condensor Reiniger biedt een effectieve oplossing om deze vervuiling grondig te verwijderen, waardoor de prestaties van de condensors worden hersteld en de levensduur van het systeem wordt verlengd.

Wat dit product onderscheidt, is het schuimeffect. De reiniger wordt geleverd in de vorm van een schuimende substantie die langzaam uitzet wanneer het wordt aangebracht op de condensors. Dit schuim dringt diep door in de lamellen van de condensors en lost vuil en vet grondig op. Het schuim werkt ook als een visuele indicator, omdat het van kleur verandert wanneer het verontreinigingen absorbeert, waardoor het gemakkelijk is om te zien wanneer het reinigingsproces voltooid is.

Belangrijke kenmerken van de Advanced EasyFoam Condensor Reiniger:

 1. Effectieve reiniging: Het schuimende effect zorgt voor een diepgaande reiniging van sterk vervuilde condensors, waardoor de prestaties van koel- en airconditioningsystemen worden verbeterd.

 2. Visuele indicator: Het schuim verandert van kleur wanneer het verontreinigingen absorbeert, wat helpt bij het bepalen van het moment waarop het reinigingsproces kan worden voltooid.

 3. Eenvoudig in gebruik: De spuitbus maakt een nauwkeurige toepassing mogelijk, terwijl het schuim gemakkelijk kan worden afgespoeld met water.

 4. Verlengt de levensduur van systemen: Door regelmatig de condensors te reinigen, kunnen systeemprestaties worden geoptimaliseerd en de levensduur van koel- en airconditioningsystemen worden verlengd.

Let op: De Advanced EasyFoam Condensor Reiniger is specifiek ontworpen voor gebruik op condensors en moet niet worden gebruikt op andere componenten van het koel- of airconditioningsysteem.

Gebruiksaanwijzing

Productvideo
Over dit product
 1. Zorg ervoor dat het koel- of airconditioningsysteem is uitgeschakeld en de stroomtoevoer is losgekoppeld voordat u de reinigingsprocedure start.

 2. Schud de spuitbus goed voor gebruik om de inhoud goed te mengen.

 3. Houd de spuitbus rechtop en spuit het schuim gelijkmatig op de condensors. Zorg ervoor dat alle verontreinigde oppervlakken bedekt zijn.

 4. Laat het schuim enkele minuten inwerken om het vuil en vet op te lossen. De inwerktijd kan variëren afhankelijk van de ernst van de vervuiling. Raadpleeg de aanbevolen inwerktijd op de verpakking voor de beste resultaten.

 5. Gebruik indien nodig een zachte borstel om hardnekkige vervuiling te verwijderen en het reinigingsproces te ondersteunen. Zorg ervoor dat je de condensors voorzichtig borstelt om beschadiging te voorkomen.

 6. Spoel het schuim grondig af met water. Gebruik bij voorkeur een tuinslang met matige waterdruk om het spoelen te vergemakkelijken. Zorg ervoor dat alle resten van het schuim volledig zijn verwijderd.

 7. Controleer visueel of er geen vuil of verontreinigingen meer op de condensors aanwezig zijn.

 8. Laat de condensors volledig drogen voordat je het koel- of airconditioningsysteem weer inschakelt. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.