Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze service of over onze producten? Kijk of je vraag hier tussen staat zodat je weer verder kunt. 

Ja, al onze airco's worden geleverd met 5 jaar garantie, onder voorwaarde dat de airco gemonteerd wordt/is door een gecertificeerde monteur. Op de installatie heb je 2 jaar garantie.

Je ontvangt 5 jaar garantie op de airco, onder voorwaarde dat de airco gemonteerd wordt/is door een gecertificeerde monteur. 

Koudemiddel lekkage of verlies valt niet onder de garantie. 


Neem contact met ons op door een mail te sturen naar [email protected] met wat het probleem is en een foto van het typeplaatje, de binnen- en de buitenunit.


Ja, dat kan. Wij kunnen op locatie komen voor reparatie. Wij zullen dan wel de voorrijkosten doorberekenen. De factuur die je ontvangt bij je bestelling is je garantiebewijs.


Ja, dat kan. Wij kunnen op locatie komen voor onderhoud aan jouw airco. Dit dient wel op aanvraag te gebeuren. 

“Binnen 1 werkdag binnen. Keurig geleverd. Team beantwoord vragen snel.”
Erol, Tilburg op KiyohKiyoh Logo
“Mooi apparaat en mooi instructie boekje. Hierdoor was installatie goed te doen.”
Peter, Amsterdam op KiyohKiyoh Logo
“Alles in orde van begin tot einde.”
Jens, Zwolle op KiyohKiyoh Logo
“Werd zelfs gebeld dat ik teveel installatiemateriaal had besteld. Geld zeer snel terugstort. Dat mag je service noemen!”
Ard, Arnhem op KiyohKiyoh Logo
“Goed advies via de site, airco makkelijk besteld en snel binnen. Ben heel tevreden”
Freek, Eindhoven op KiyohKiyoh Logo
“besteld via de webshop. Gevraagd of installatie ook erbij kon. vriendelijke monteur die netjes gewerkt heeft. airco werkt ook goed, ben blij!”
Eva, Voorthuizen op KiyohKiyoh Logo
“Snel geleverd. Goede communicatie. Ook van de transporteur uitstekende service en communicatie. Laat ruim van tevoren weten wanneer er geleverd wordt.”
Mark Van Dijk , Woudrichem op KiyohKiyoh Logo
“Zoals je van een webshop mag verwachten”
Wim Van der Glas , Ter Apel op KiyohKiyoh Logo

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.