Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Alle Panasonic split-unit airco’s

BZ Model
Schonere lucht met PM2,5 filter. Optionele wifibediening. Bedrijfsbereik tot -15 graden in verwarmingsmodus.
TZ Model
Ingebouwde nanoeX generator Mark 1 voor 24/7 verbetering van het binnenklimaat. Ingebouwde wifi voor connectiviteit via de Panasonic Comfort Could-app. Bedrijfsbereik tot -15 graden in verwarmingsmodus.
ETHEREA
Ingebouwde nanoeX generator Mark 3 voor 24/7 verbetering van het binnenklimaat. Ingebouwde wifi voor connectiviteit via de Panasonic Comfort Could-app. Bedrijfsbereik tot -20 graden in verwarmingsmodus. Beschikbaar in het wit en zwart.
Vloer Model
NanoeX-technologie voor uitstekende bescherming (NanoeX Generator Mark 1). Stijlvolle Sky-draadloze afstandsbediening. Een baanbrekend ontwerp dat naadloos in de meeste moderne. omgevingen kan worden geïntegreerd. Hoge e...
Jouw airco laten installeren? Ontvang passend advies voor jouw situatie.
Naar offerteaanvraag
Invullen duurt ongeveer 30 seconden

Hoge kwaliteit, energiezuinige Panasonic split-unit airco 

Panasonic split-unit airco’s hebben een moderne vormgeving en staan bekend om hun stille werking in welke modus dan ook. Daarnaast kunnen deze airco’s ook als verwarming ingezet worden. Panasonic airco's hebben een energiezuinige verwarmingsmodus en zijn daarom te gebruiken in zowel de zomer als in de winter. Met een Panasonic airconditioning is altijd een comfortabel binnenklimaat te realiseren.  

Panasonic is samen met Mitsubishi één van de betere en luxere airco’s op de markt. De Panasonic airco’s die AircoGarant verkoopt hebben een strakke mat-witte of mat-zwarte behuizing en de Panasonic Z en TZ-type airco’s beschikken over nanoeTM X-technologie. Hiermee worden pollen, virussen, bacteriën en nare geuren geneutraliseerd. Ook beschikken de Panasonic airco’s standaard over Wifi bediening en zijn de airco's geschikt voor zowel verkoelen als verwarmen.  

De Panasonic’s airco divisie staat los van de rest van het bedrijf Panasonic. Bij de airco afdeling werken ongeveer 17.000 mensen. Ze zijn bij Panasonic constant bezig met de Research & Development van nieuwe modellen en ook grotere systemen voor bedrijven.  

 

Panasonic airco’s bij AircoGarant 

Bekijk onze Panasonic split-unit airco's en kies de airco die het beste bij jouw situatie past. Heb je advies nodig over welke airco het beste bij jou past? Neem dan contact op met ons deskundige team. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en denken met je mee om tot het juiste product te komen.  

Panasonic airco's zijn heel comfortabel in gebruik. Daarnaast kan je optioneel kiezen voor een airco die de lucht zuivert. Bij deze Panasonic airco's zit dus ook klimaatbeheersing. Ideaal voor in je woning of in je bedrijfspand. 

Unieke eigenschappen van Panasonic airco’s   

+ Geruisloze werking 
+ Zeer energiezuinig, tot energielabel A+++ 
+ Geschikt voor koelen, verwarmen, drogen en zuiveren van de lucht 
+ Altijd met afstandsbediening 
+ (Optionele) wifi bediening 
+ (Optionele) luchtzuiveringsmodus/filter 

Veelgestelde vragen over onze airco's

Een airco kan naast koelen ook verwarmen. De meeste airco's zijn leverbaar in een warmtepomp uitvoering en kunnen daardoor niet alleen koelen maar ook verwarmen. Zo bent u dus het hele jaar door verzekerd van een comfortabel binnenklimaat. Het verwarmen gebeurd via een omgekeerde koelcyclus. De warmtefunctie trekt wel iets meer vermogen dan de koelfunctie. Door een airco model met inverter te kiezen kun je ook weer extra energie besparen.

Naast de bovengenoemde basisfuncties van een airco apparaat kan het ook worden uitgerust met functies voor ontvochtigen en bevochtigen van een ruimte. Kiest u ook nog eens voor een airco model met een speciaal filter dan kunt u door een luchtbehandelingsproces de luchtkwaliteit in een ruimte sterk verhogen. Ideaal voor mensen die moeite hebben met ademhalen vanwege aandoeningen aan de longen.

Voor iedere ruimte kan er een koellastberekening gemaakt worden. Met dit programma wordt de benodigde koelcapaciteit berekend. Vele factoren zijn hiervoor van belang. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Heeft de ruimte een plat dak?
  • Heeft de ruimte veel ramen/glas?
  • Is er binnen en/of buiten zonwering aanwezig?
  • Zijn er in deze ruimte veel warmtebronnen aanwezig zoals computers, verlichting, etc?
  • Zijn er veel mensen in de ruimte aanwezig etc. etc?

Een veel toegepaste vuistregel voor normale ruimten is 40 Watt/m3 (dus 40 Watt koelvermogen per kubieke meter van de betreffende ruimte)

Airco fabrikanten proberen energieverbruik steeds verder te beperken. Airconditioning was vroeger een luxe artikel. Mede door de warme zomers is airconditioning tegenwoordig bijna standaard in auto's, winkels en kantoren. D.m.v. innovatieve technologieën heeft men zich als doel gesteld uw elektra verbruik te beperken.

Airconditioners van tegenwoordig zijn uiterst energiezuinig

Bovendien kan een groot deel van de energiekosten worden beperkt door het toepassen van buitenzonwering, het dichthouden van ramen en deuren en de instelling van de thermostaat. Bovendien worden de energiekosten beperkt door het regelmatig reinigen van de filters.

Ja, dat kan zeker! Voor veel airco's is dit optioneel. Bij AircoGarant bieden we verschillende WIFI-kits om jouw mobiel te kunnen verbinden met jouw airco. Airco's met een ingebouwde wifi-functie kunnen bediend worden vanuit een mobiele app. Dit geeft jou altijd en overal toegang en controle over jouw airco. Hierdoor is het mogelijk om op een zomerse dag voor thuiskomst de airco al te bedienen. Zodat jij in een aangenaam verkoeld huis thuiskomt.
Het is per merk verschillend hoeveel geluid een airco maakt. Dit wordt benoemd bij de specificaties van een airco. Neem deze goed door om te weten te komen hoeveel geluid jouw airco maakt.