Naar inhoud
0

Split-unit airco's

Energiezuinige split-unit airco's bij AircoGarant

Onze merken split unit airco's

De merken die wij altijd op vooraad hebben zijn Panasonic, Haier, Mitsubishi en Chigo. Deze airco's hebben wij het hele jaar door in het assortiment. Alle merken zijn zorgvuldig door ons geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. De airco's werken allemaal zéér energiezuinig en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat op kantoor of in jouw woning.

Koelen en verwarmen met split-unit airco's

Naast het koelen van een ruimte, kunnen al onze airco's dankzij het inverter warmtepomp principe ook uitstekend de ruimte verwarmen. Als je kiest voor verwarming met een inverter warmtepomp airco kun je op jaarbasis een flinke energie/kosten besparing realiseren. Een inverter warmtepomp airco komt daarom ieder seizoen van pas. Werk en woon het gehele jaar in een prettig binnenklimaat, en bespaar tegelijk ook flink op de energie rekening.

Bekijk de split-unit airco's in onze showroom

Wil je zelf de airco's die wij aanbieden in de webshop aanraken, bekijken of wil je gewoon advies? Kom gerust eens naar onze showroom in Nijkerk. Alle airco's zijn in onze showroom op voorraad en kunnen eventueel gelijk worden meegenomen. In onze showroom kunt u kiezen voor pinnen of contant betalen, Wij zijn 6 dagen per week open. 

Airco split unit van Panasonic

Onze Panasonic airco's zijn verkrijgbaar vanaf 2.5 kilowatt en hebben energielabel A++. Panasonic airco split units staan bekend om hun stille werking in welke modus dan ook. Daarnaast kan deze airco ook als verwarming ingezet worden. Door het warmtepompprincipe is de Panasonic airco split unit een energiezuinige verwarming en te gebruiken in zowel de zomer als de winter!

Airco split unit van Chigo

De Chigo airco's zitten in energie klasse A++ en zijn dus zeer zuinig. Dit komt door de innovatieve inverter techniek die is toegepast op deze airco split unit. De split unit airco's van Chigo zijn voorzien van een Panasonic compressor. Met deze split unit airco van Chigo heb je altijd zelf de volledige controle over het binnenklimaat.

Airco split unit van Mitsubishi

De split-unit airco’s van Mitsubishi zijn één van de beste airco’s wereldwijd. Deze airco’s hebben ook één van de stilste en zuinigste werking op de markt. Samen met de Wifi bediening die standaard bij deze airco zit, is het een perfecte machine. Daarnaast zijn de buiten en binnen-units van Mitsubishi erg compact. De Mitsubishi split-unit airco’s zijn verkrijgbaar vanaf 2.5 kW en zijn te krijgen met energielabel A++.

Airco split unit van Haier

Ook de Haier split-unit airco’s zijn verkrijgbaar vanaf 2.5 kW en hebben energielabel A++. Haier split-unit airco's staan bekend om hun stille werking in welke modus dan ook. Daarnaast kan deze airco ook als verwarming ingezet worden. De Haier airco's hebben een energiezuinige verwarmingstand en is te gebruiken in zowel de zomer als de winter om een comfortabel binnenklimaat te realiseren. 

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor u klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.