Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Alle Sendo split-unit airco's

Met een Sendo split-unit airco kies je voor een betaalbare airco die past bij jouw situatie. De split-unit airco’s van Sendo zijn gemaakt om per ruimte te verkoelen of te verwarmen, hebben een stille werking en zijn zuinig met energielabel A++.


Heb je advies nodig over welke airco bij jou past. We helpen je graag! Neem contact op. 

Jouw airco laten installeren? Ontvang passend advies voor jouw situatie.
Naar offerteaanvraag
Invullen duurt ongeveer 30 seconden
Filter
Prijs
Geschikt voor ruimtes van (m3)
WIFI bediening
Kan verwarmen
Hoogte binnenunit (mm)
Breedte binnenunit (mm)
Kleur binnenunit
Een moment a.u.b.…

Over Sendo

Innovatieve oplossingen van onze Sendo aico’s


Airco’s van Sendo bieden innovatieve oplossingen en zijn van professionele kwaliteit gemaakt. De producten bieden verschillende functies. Je kiest een airco met een passend vermogen voor de ruimte die het moet verkoelen. Sendo split-unit airco’s hebben verschillende geluidsniveaus. De airco’s zijn voorzien van een (optionele) WIFI-bediening.


Bekijk onze Sendo split-unit airco's en kies de airco die het best past bij jouw situatie. Heb je advies nodig over welke airco het best bij jou past? Neem dan contact op met ons deskundige team. Wij helpen je graag met het kiezen en denken met je mee om tot het juiste product te komen.
 

 

Sendo split-unit airco's bij AircoGarant


Sendo streeft ernaar zichzelf te vestigen als de toonaangevende speler op het gebied van geïntegreerde airconditioningoplossingen. Het bedrijf heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar airconditioningunits, innovatieve oplossingen ontworpen en geïnvesteerd om de eerste keuze te worden voor thuis- en commerciële airconditioning. Door de juiste infrastructuur op te bouwen en te vertrouwen op een goed georganiseerd netwerk voor service en after-sales ondersteuning, heeft Sendo stappen vooruitgezet.


Kies je voor een Sendo split-unit airco, dan kies je voor de volgende voordelen:
+ Een stille werking
+ Zuinige werking tot energielabel A++
+ Een airco geschikt voor koelen en verwarmen
+ Altijd inclusief infrarood afstandsbediening
+ Optie voor WIFI-bediening
+ Zelfreinigingsmodus om bacteriën in de airco te doden.