Naar inhoud
0
Snel naar

Advanced onderhoudsset voor airconditioning

Aanbieding
Op voorraad
87,00 Incl. 21% BTW
Advanced onderhoudsset voor airconditioning is een samengestelde set die vuil van airconditionerverdampers en -condensors effectief verwijdert. Veilig te gebruiken en verbetert de prestaties van het aircosysteem. Volg de instructies voor optimaal gebruik. Let op, wij zijn niet aansprakelijk bij het gebruik van het product!
 • Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag te versturen.
 • Je krijgt 2 jaar garantie op je airco
 • Nieuw - Betaal in termijnen met In3
 • Klanten geven AircoGarant een 8.9 op Kiyoh

Gebruiksaanwijzing

Productvideo
Over dit product
 1. Zorg ervoor dat het koelsysteem is uitgeschakeld en de stroomtoevoer is losgekoppeld voordat je begint met reinigen.

 2. Schud de spuitbussen goed voor gebruik.

 3. Spuit het reinigingsproduct gelijkmatig op de verdamper en condensor van het koelsysteem, waarbij je ervoor zorgt dat alle vuile oppervlakken bedekt zijn.

 4. Laat het reinigingsmiddel enige tijd inwerken volgens de aanbevolen tijd op de verpakking.

 5. Spoel de verdamper en condensor grondig af met water om alle resten van het reinigingsproduct te verwijderen.

Omschrijving

Productvideo
Over dit product

De Advanced Onderhoudsset voor Airconditioning is een complete set van producten die speciaal zijn samengesteld om het airconditioningsysteem in optimale conditie te houden. Met deze set kun je het periodieke onderhoud van de airconditioner eenvoudig en effectief uitvoeren, waardoor de prestaties worden verbeterd en de levensduur van het systeem wordt verlengd.

Belangrijkste kenmerken:

 1. Reinigingsspray: De set bevat een krachtige reinigingsspray die speciaal is ontworpen om vuil, stof en andere verontreinigingen van de verdamper en condensor van het airconditioningsysteem te verwijderen. Deze reinigingsspray zorgt voor een grondige reiniging en helpt bij het verbeteren van de luchtkwaliteit en de efficiëntie van de airconditioner.

 2. Condensaatpomp: Een condensaatpomp is inbegrepen in de set om je te helpen bij het afvoeren van het gecondenseerde water dat wordt gegenereerd door het airconditioningsysteem. Deze pomp voert het condensaat op een efficiënte en gecontroleerde manier af, waardoor je problemen zoals waterlekkage kunt voorkomen.

 3. Gebruiksvriendelijk: De Advanced Onderhoudsset voor Airconditioning is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De producten zijn eenvoudig te hanteren en de instructies zijn duidelijk vermeld, zodat je het onderhoud probleemloos kunt uitvoeren, zelfs zonder technische kennis.

 4. Verlengt de levensduur van de airconditioner: Door regelmatig gebruik van de onderhoudsset kun je de levensduur van het airconditioningsysteem verlengen. Het verwijderen van vuil en het behouden van schone filters zorgt ervoor dat het systeem efficiënter werkt en minder snel slijt.

Reviews

10 (gemiddelde productbeoordeling)
10
Michel Jansen op 09 oktober 2023
Complete set

Gerelateerde producten

Advanced TieTite Maat 1, beschermhoes bij reiniging van wandunits
Reinigingshoes voor wandmodel airconditioners. De TieTite Cleaning Cover is een hulpmiddel voor het reinigen van aan de muur gemonteerde binnenunits. 

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.