Naar inhoud
0
Snel naar

Advanced onderhoudsset voor airconditioning

Aanbieding
Op voorraad
78,50 65,00 Incl. 21% BTW
Advanced onderhoudsset voor airconditioning is een samengestelde set die vuil van airconditionerverdampers en -condensors effectief verwijdert. Veilig te gebruiken en verbetert de prestaties van het aircosysteem. Volg de instructies voor optimaal gebruik. Let op, wij zijn niet aansprakelijk bij het gebruik van het product!
 • Binnen 1-3 werkdagen in huis
 • U krijgt 2 jaar garantie op uw airco
 • Nieuw - Betaal in termijnen met In3
 • Klanten geven AircoGarant een 8.9 op Kiyoh

Gebruiksaanwijzing

Productvideo
Over dit product
 1. Zorg ervoor dat het koelsysteem is uitgeschakeld en de stroomtoevoer is losgekoppeld voordat u begint met reinigen.

 2. Schud de spuitbussen goed voor gebruik.

 3. Spuit het reinigingsproduct gelijkmatig op de verdamper en condensor van het koelsysteem, waarbij u ervoor zorgt dat alle vuile oppervlakken bedekt zijn.

 4. Laat het reinigingsmiddel enige tijd inwerken volgens de aanbevolen tijd op de verpakking.

 5. Spoel de verdamper en condensor grondig af met water om alle resten van het reinigingsproduct te verwijderen.

Omschrijving

Over dit product

De Advanced Onderhoudsset voor Airconditioning is een complete set van producten die speciaal zijn samengesteld om uw airconditioningsysteem in optimale conditie te houden. Met deze set kunt u het periodieke onderhoud van uw airconditioner eenvoudig en effectief uitvoeren, waardoor de prestaties worden verbeterd en de levensduur van het systeem wordt verlengd.

Belangrijkste kenmerken:

 1. Reinigingsspray: De set bevat een krachtige reinigingsspray die speciaal is ontworpen om vuil, stof en andere verontreinigingen van de verdamper en condensor van uw airconditioningsysteem te verwijderen. Deze reinigingsspray zorgt voor een grondige reiniging en helpt bij het verbeteren van de luchtkwaliteit en de efficiëntie van uw airconditioner.

 2. Condensaatpomp: Een condensaatpomp is inbegrepen in de set om u te helpen bij het afvoeren van het gecondenseerde water dat wordt gegenereerd door uw airconditioningsysteem. Deze pomp voert het condensaat op een efficiënte en gecontroleerde manier af, waardoor u problemen zoals waterlekkage kunt voorkomen.

 3. Gebruiksvriendelijk: De Advanced Onderhoudsset voor Airconditioning is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De producten zijn eenvoudig te hanteren en de instructies zijn duidelijk vermeld, zodat u het onderhoud probleemloos kunt uitvoeren, zelfs zonder technische kennis.

 4. Verlengt de levensduur van uw airconditioner: Door regelmatig gebruik van de onderhoudsset kunt u de levensduur van uw airconditioningsysteem verlengen. Het verwijderen van vuil en het behouden van schone filters zorgt ervoor dat uw systeem efficiënter werkt en minder snel slijt.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor u klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.