Naar inhoud
0

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze service of over onze producten? Kijk of je vraag hier tussen staat zodat je weer verder kunt. 

Wij geven jou graag een passend advies voor een geschikte airco voor jou. Dit hangt echter erg af van de ruimte waar de airco geplaatst wordt. Daarom is het belangrijk om bij jouw aanvraag foto's te sturen van de ruimte waar jij de airco wilt plaatsen. Daarnaast is het essentieel om de afmetingen van de te koelen/verwarmen ruimte en informatie over de isolatie van de ruimte door te geven aan ons. Zo kunnen wij jou voorzien van een goed advies. Neem hier contact met ons op om een advies op maat te ontvangen!

Bekijk ook onze onderstaande video waarin we uitleg geven over de verschillende airco's die wij aanbieden.


Normaal gesproken is dit niet mogelijk aangezien dit ons veel tijd kost die wij niet altijd hebben. We proberen je een zo passend mogelijk advies te geven aan de hand van foto's en jouw aangeleverde informatie (afmetingen van de te koelen/verwarmen ruimte en informatie over de isolatie van de ruimte).

Incidenteel wordt er een uitzondering gemaakt voor een advies op locatie, wanneer omstandigheden dit toestaan. Neem contact met ons op en dan kijken we samen of dit mogelijk is.


“Binnen 1 werkdag binnen. Keurig geleverd. Team beantwoord vragen snel.”
Erol, Tilburg op KiyohKiyoh Logo
“Mooi apparaat en mooi instructie boekje. Hierdoor was installatie goed te doen.”
Peter, Amsterdam op KiyohKiyoh Logo
“Alles in orde van begin tot einde.”
Jens, Zwolle op KiyohKiyoh Logo
“Werd zelfs gebeld dat ik teveel installatiemateriaal had besteld. Geld zeer snel terugstort. Dat mag je service noemen!”
Ard, Arnhem op KiyohKiyoh Logo
“Goed advies via de site, airco makkelijk besteld en snel binnen. Ben heel tevreden”
Freek, Eindhoven op KiyohKiyoh Logo
“besteld via de webshop. Gevraagd of installatie ook erbij kon. vriendelijke monteur die netjes gewerkt heeft. airco werkt ook goed, ben blij!”
Eva, Voorthuizen op KiyohKiyoh Logo
“Snel geleverd. Goede communicatie. Ook van de transporteur uitstekende service en communicatie. Laat ruim van tevoren weten wanneer er geleverd wordt.”
Mark Van Dijk , Woudrichem op KiyohKiyoh Logo
“Zoals je van een webshop mag verwachten”
Wim Van der Glas , Ter Apel op KiyohKiyoh Logo

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor u klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.