Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze service of over onze producten? Kijk of je vraag hier tussen staat zodat je weer verder kunt. 

Wij geven jou graag een passend advies voor een geschikte airco voor jou. Dit hangt echter erg af van de ruimte waar de airco geplaatst wordt. Daarom is het belangrijk om bij jouw aanvraag foto's te sturen van de ruimte waar jij de airco wilt plaatsen. Daarnaast is het essentieel om de afmetingen van de te koelen/verwarmen ruimte en informatie over de isolatie van de ruimte door te geven aan ons. Zo kunnen wij jou voorzien van een goed advies. Neem hier contact met ons op om een advies op maat te ontvangen!

Bekijk ook onze onderstaande video waarin we uitleg geven over de verschillende airco's die wij aanbieden.


In veel situaties is dit ook mogelijk en heeft dit zelfs onze voorkeur! Wanneer wij langs komen om een offerte voor jou op te stellen kunnen wij je ook gelijk adviseren over de mogelijkheden en uiteraard de wensen goed in ons opnemen. Op deze wijze komen we vaak makkelijker tot de juiste oplossingen.

Er zijn ook situaties waarbij het al duidelijk is hoe de installatie vorm moet gaan krijgen. Hierbij is het dan vaak niet nodig dat wij langs hoeven te komen. Uiteraard ligt het ook aan de afstand of het mogelijk is dat wij bij jou langs komen om te kijken naar de mogelijkheden. Hierbij dekken wij de randstad, grootste gedeelte van Brabant en midden Nederland. Mocht je speciale verzoeken hebben staan wij hier uiteraard altijd voor open. Neem hiervoor contact met ons op.

 


We nodigen je graag uit om onze showroom te bezoeken in het midden van Nederland, waar je onze airco's kunt zien en ervaren. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Of je nu een airco voor thuis of voor op kantoor zoekt, we helpen je graag het perfecte model te vinden voor jouw behoeften en budget. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen om het ideale comfort te creëren in jouw omgeving! Een afspraak maken is niet nodig, je bent welkom van maandag t/m vrijdag tussen 8:00-12:30 uur en 13:00-17:00 uur.


Met behulp van onze handige keuzehulp kunnen wij jou eenvoudig van advies voorzien. Invullen duurt slechts 30 seconde en op basis van jouw antwoorden, kijken wij naar de airco die het beste bij jouw situatie past!

Ontvang advies


“Binnen 1 werkdag binnen. Keurig geleverd. Team beantwoord vragen snel.”
Erol, Tilburg op KiyohKiyoh Logo
“Mooi apparaat en mooi instructie boekje. Hierdoor was installatie goed te doen.”
Peter, Amsterdam op KiyohKiyoh Logo
“Alles in orde van begin tot einde.”
Jens, Zwolle op KiyohKiyoh Logo
“Werd zelfs gebeld dat ik teveel installatiemateriaal had besteld. Geld zeer snel terugstort. Dat mag je service noemen!”
Ard, Arnhem op KiyohKiyoh Logo
“Goed advies via de site, airco makkelijk besteld en snel binnen. Ben heel tevreden”
Freek, Eindhoven op KiyohKiyoh Logo
“besteld via de webshop. Gevraagd of installatie ook erbij kon. vriendelijke monteur die netjes gewerkt heeft. airco werkt ook goed, ben blij!”
Eva, Voorthuizen op KiyohKiyoh Logo
“Snel geleverd. Goede communicatie. Ook van de transporteur uitstekende service en communicatie. Laat ruim van tevoren weten wanneer er geleverd wordt.”
Mark Van Dijk , Woudrichem op KiyohKiyoh Logo
“Zoals je van een webshop mag verwachten”
Wim Van der Glas , Ter Apel op KiyohKiyoh Logo

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.