Naar inhoud
0
Beoordeling: 8 door 1008 klanten op Kiyoh

Voorgevulde split airco

Bestel je voorgevulde split airco bij AircoGarant

AircoGarant maakt de installatie van je nieuwe airco gemakkelijk met een voorgevulde split airco. We leveren bij iedere nieuwe airco de buitenunit standaard in afgevulde staat. Bovendien voegen we bij iedere voorgevulde split airco een uitgebreide installatiehandleiding toe. Met deze handleiding en een beetje technische kennis kun je de split unit airco zelf installeren. Wil je toch liever hulp bij de montage en ingebruikstelling van je nieuwe airco, vraag dan een offerte aan voor de installatie door een ervaren vakman. Onze STEK-gecertificeerde professionals leveren de airco direct gebruiksklaar op.

Kies je favoriet

AircoGarant heeft een breed assortiment om uit te kiezen en werkt alleen met A-merken die aan strenge eisen voldoen. De airco's van Chigo, Panasonic, Haier en Gree zijn leverbaar in diverse capaciteiten en hebben elk hun eigen unieke voordelen. De airco's van Panasonic zijn stil en energiezuinig en de Chigo split unit systemen zijn erg betrouwbaar. Ieder A-merk waarmee we werken blinkt uit in duurzaamheid, kwaliteit en energiezuinigheid. Je hoeft alleen het merk te kiezen dat het beste bij je past.

Plug & Play

Met een voorgevulde split airco van AircoGarant heb je minder werk. Een split unit airco met voorgevulde buitenunit is simpel en snel te installeren en dus ook direct in gebruik te nemen. Deze plug & play oplossing levert energiezuinige, bijna geruisloze airco op. Bovendien neemt de binnenunit weinig van je kostbare ruimte in beslag.

Beheers je klimaat

Met een split unit airco kun je naast koelen ook elektrisch verwarmen. Dat is natuurlijk goedkoper dan stoken met fossiele brandstoffen. Groene stroom wordt steeds populairder en we kunnen er op rekenen dat wind, water en zon langer beschikbaar blijven dan gas. Bespaar dus op je energierekening door je airco ook in te zetten voor het verwarmen van je woning. Vind de voorgevulde split airco die je graag wilt hebben in ons assortiment of neem een kijkje tussen onze aanbiedingen

Klantvriendelijk en servicegericht

Bestel je voor 16:00 uur, dan zorgen wij dat je nieuwe airco nog dezelfde dag wordt verzonden. Ophalen mag ook. Dit kan overdag tijdens onze openingstijden. Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice, telefonisch of via het handige contactformulier op de website. Je kunt ook bij ons terecht voor een offerte voor de installatie van je nieuwe airco. We horen graag van je!