Naar inhoud
0

Op zoek naar het gemak van plug and play?

Voorheen was je wellicht bekend met plug and play airco’s. De naam zegt het eigenlijk al, een airco plug and play is letterlijk, de stekker erin doen en het werkt. Althans, na de plaatsing (door een monteur) van het gehele aircosysteem uiteraard. Dit bespaart een hoop tijd en moeite. Er worden tegenwoordig echter geen plug and play airco’s meer verkocht en gemaakt. 

Door gewijzigde wet- en regelgeving omtrent de installatie en het gebruik van aircosystemen, zijn plug and play airco’s niet langer toegestaan. Wanneer je dit type airco aan het overwegen was, kunnen wij wel een alternatief bieden! Dit zijn de voorgevulde split unit airco’s. Wij leveren dit type airco’s van allerlei merken en in diverse varianten. Het is wettelijk wel noodzakelijk om de inbedrijfstelling door een STEK-gecertificeerde monteur uit te laten voeren. 

Voorheen plug and play airco’s? Tegenwoordig bieden de voorgevulde split unit airco's hetzelfde gemak!

Haier Tundra split unit airco 3.2kW inverter
Haier Tundra split unit airco 3.2kW inverter
  • Geschikt voor een ruimte van (m3): 70-110
  • Geluidsniveau binnenunit (dB): 20-38
  • Energieklasse Koelen (SEER): A++
  • WIFI bediening: Ja (ingebouwd)
725,00
Op voorraad

Het voordeel van voorgevulde split unit airco's

De installatie van jouw nieuwe airco wordt zo gemakkelijk mogelijk gemaakt wanneer jij een voorgevulde split unit airco aanschaft. Elke nieuwe split unit airco wordt namelijk geleverd met een gevulde buitenunit en een uitgebreide installatiehandleiding. Zodat jij jouw airco gemakkelijk zelf kunt installeren. Daarmee is de airco op het inbedrijfstellen na min of meer direct gereed voor de operationele taken. Let dus wel op dat de inbedrijfstelling door een STEK-gecertificeerde monteur uitgevoerd moet worden. Dit doen wij graag voor je, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

De voorgevulde split unit airco's van AircoGarant

Als alternatief voor een plug and play airco hebben wij een breed assortiment voorgevulde airco’s. Voorgevulde airco’s zijn er van verschillende merken: Chigo, Panasonic, Haier en Gree. Deze zijn leverbaar in diverse capaciteiten en hebben elk hun eigen unieke voordelen. Onder andere de volgende voorgevulde split unit airco’s zijn verkrijgbaar bij AircoGarant.

Het gemak van een installatie door AircoGarant

Je kan, als alternatief voor een plug and play airco, kiezen voor een voorgevulde split unit airco om deze gemakkelijk zelf te installeren. Maar je kan er ook voor kiezen om uw airco volledig te laten installeren door ons. Super makkelijk! Wij hebben verschillende STEK-gecertificeerde monteurs die graag de installatie én de inbedrijfstelling graag voor jou doen. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bekijken van het gemak van een installatie door AircoGarant.

Klantvriendelijkheid en service van AircoGarant

Wanneer jij voor 16:00 uur bestelt, zorgen wij dat je nieuwe airco dezelfde dag nog wordt verzonden. Ophalen mag ook. Dit kan overdag tijdens onze openingstijden. Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice, telefonisch of via het handige contactformulier op de website. We horen graag van je!

Lees ook deze blogs

Airco in ruimte die kan verwarmen en verkoelen
Wat is een duo-split airco?

Een duo-split airco is een energiezuinige en geruisloze oplossing voor de klimaatbeheersing in je woning; te gebruiken om te koelen en verwarmen.

Airco in ruimte die kan verwarmen en verkoelen
Wat is een multi-split airco?

Een multi-split airco is de beste oplossing om zuinig en milieuvriendelijk meerdere ruimtes te koelen of verwarmen. Bespaar op je stookkosten.

Haier airco in de woonkamer
Tips en tricks om meer uit je airco te halen

Als jij al een airco in huis hebt, wil je natuurlijk alles eruit halen wat erin zit. In deze blog lees je minder bekende functies van jouw airco die jouw comfort kunnen verhogen en tegelijkertijd energie besparen.