Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Voorgevulde airco

Snel klaar met een voorgevulde airco

AircoGarant levert alle split unit systemen met een voorgevulde airco buitenunit. Met de uitgebreide Nederlandstalige installatiehandleiding en een beetje technische kennis kun je de installatie van je airco zelf doen. Dit kan een flinke kostenbesparing opleveren! Kies je liever voor een installatie door STEK-gecertificeerde vakmensen? Dan kun je hiervoor een offerte bij ons aanvragen. Met onze snelle levering, simpele installatieprocedure en de voorgevulde airco buitenunit kun je snel genieten van een frisse, koele ruimte.

Keuze uit verschillende merken

Bij AircoGarant hebben we een assortiment vol betrouwbare A-merken. We zijn dealer van onder andere Sendo en Panasonic airconditioning. Welk merk je ook kiest, ze worden allemaal geleverd met afstandsbediening, installatiehandleiding en natuurlijk de voorgevulde airco buitenunit. De door ons geselecteerde topmerken voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn stuk voor stuk duurzaam en energiezuinig.

Koel je woning met een Sendo

De Sendo split airco’s in het assortiment van AircoGarant verschillen in capaciteit. Van 2,5 kW tot maar liefst 7 kW. De voorgevulde airco is in staat tot zelfdiagnose en zelfcontrole, dus stelt hij je op de hoogte wanneer onderhoud vereist is. Alle Sendo airco’s worden geleverd met afstandsbediening en uitgebreide installatiehandleiding

Je airco van tevoren programmeren met Panasonic

Met de stille modus bij Panasonic airco's kun je genieten van een koele ruimte zonder storende bijgeluiden. Panasonic heeft ook gezorgd voor een 24-uurs timerfunctie, zodat je van tevoren kunt instellen wanneer je airco gaat koelen of verwarmen.

Haier takes you higher!

Haier is één van de grootste airco leveranciers ter wereld. De airco’s van Haier zijn bijna geruisloos in alle standen en bovendien energiezuinig (A++/A+). Met een infrarood afstandsbediening heb je volledige controle over je airconditioning systeem. De binnenunits kunnen optioneel worden voorzien van een WiFi print, zodat je airco bedienbaar is via je smartphone.  

Gree hoor je niet!

Koelen èn verwarmen met een Gree airco gaat bijna geruisloos. Het merk staat bekend om de stille werking van de airconditioning systemen, in alle standen. De hoge energie-efficiëntie (A++) en het gebruik van milieuvriendelijk koelmiddel dragen bij aan de duurzaamheid van het apparaat.

AircoGarant staat garant voor warme service

Wil je graag eens op bezoek komen in onze prachtige showroom? Maak een afspraak via onze klantenservice. Dit kan telefonisch of via het contactformulier op de website. Heb je dus vragen? Laat het ons weten! We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe voorgevulde airco.

Met behulp van die installatiehandleiding en enige technische kennis kun je de airco zelf installeren. Heb je liever hulp? Vraag dan een offerte aan voor de installatie door één van onze STEK-gecertificeerde monteurs. Let op! De in bedrijfstelling dient ten alle tijde uitgevoerd te worden door een STEK-gecertificeerde monteur.