Naar inhoud
0

Split-airco plug and play

De wet- en regelgeving omtrent de installatie en het gebruik van aircosystemen is aangepast. Als gevolg hiervan is het gebruik van de split-airco plug and play niet langer toegestaan. Hierdoor worden dit type aircosystemen ook niet langer verkocht. Op het moment dat u dit type airco aan het overwegen was, dan kunnen we u vertellen dat het niet langer een valide optie is.

Dat sluit een split-unit airco zeker niet uit, daarvoor kan u bij AircoGarant terecht. Wij leveren dit type airco’s van allerlei merken en dat in diverse varianten. Gezien het hier een professionele soort airco’s betreft is het wettelijk wel noodzakelijk om de inbedrijfstelling door een STEK-gecertificeerde monteur uit te laten voeren. In die zin is er bij de professionele aircoystemen ook niet langer sprake van een split airco plug and play.

STEK-gecertificeerd

De wetgeving schrijft voor dat de installatie van professionele aircoystemen uitsluitend door een STEK-gecertificeerde monteur mag plaatsvinden. Die heeft de kennis en kunde in huis om te werken met het koudemiddelsysteem en het vacuümeren ervan. Dit zijn specialistische handelingen waarvoor een expert noodzakelijk is. De montage van het aircosysteem mag u overigens wel zelf verzorgen, het is specifiek de inbedrijfstelling die door een vakspecialist uitgevoerd dient te worden.

AircoGarant is hierin uw partner. Wij plaatsen en stellen de split-unit airco graag voor u in werking en daarmee heeft u op een adres een mooi alternatief voor de split airco plug and play. Onze monteurs komen graag bij u langs om alles te verzorgen en daarin volgen wij uiteraard geheel uw wensen, zodat u na afloop tevreden bent en geniet van een optimaal aircosysteem. Vraag hier vrijblijvens een offerte voor aan!

Persoonlijk advies

Als u op zoek bent naar een split airco plug and play, dan kunnen wij u bij AircoGarant uitstekende alternatieve opties aanbieden. Al onze aircosystemen voldoen aan de wettelijk gestelde eisen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. U mag natuurlijk rekenen op persoonlijk advies bij het bepalen van het juiste systeem voor u en indien gewenst verzorgen wij ook de rest.

Liever een andere monteur inschakelen die bij u in de buurt zit? Het is ons om het even, u mag in ieder geval rekenen op deskundig en persoonlijk advies. U schaft dus gegarandeerd het juiste systeem aan als alternatief op het split-airco plug and play systeem. Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!