Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Welke airco merken zijn er?

De meest toonaangevende airco merken bij AircoGarant zijn Mitsubishi, Panasonic en Haier. Deze merken bieden bijzonder zuinige apparaten die weinig geluid maken en voorzien zijn van innovatieve functies. Voorbeelden van dit soort functies zijn WiFi-bediening, een dag-timer en eventueel luchtzuivering.

Mitsubishi airco

Met een Mitsubishi airco kies je voor een milieuvriendelijk apparaat met een modern en compact uiterlijk. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zoals de Mitsubishi split unit airco 2,5 kW WSH-HR25I tot de Mitsubishi split unit airco 5 kW WSH-HR50I.

Panasonic airco

Er zijn een aantal fraaie Panasonic airco split-unit modellen in het aanbod van AircoGarant te vinden. In totaal kun je kiezen uit modellen die allemaal over WiFi-bediening beschikken en energielabel A++ of A+++ hebben. Het goedkoopste model is de Panasonic split unit airco 2.5 kW inverter TZ25-WKE en het duurste model is de Panasonic Etherea Split unit airco 5KW inverter Z50-XKE.

Haier airco

Net als Panasonic en Mitsubishi biedt Haier airco systemen die geschikt zijn voor zowel koelen als verwarmen. Het Haier airco Tundra split unit 7kW inverter model is geschikt voor ruimtes tot wel 230 m3. In totaal zijn er verschillende modellen verkrijgbaar bij AircoGarant, waarvan de Haier Tundra split unit airco 2.5kW inverter het goedkoopst is.

Hoe bepaal je welke airco geschikt is?

Voordat je voor een bepaald merk en model airconditioning gaat kiezen, is het goed om te weten waar je op moet letten. Bij ons kun je altijd persoonlijk advies aanvragen bij AircoGarant wanneer je gaat bepalen of je een Panasonic, Haier of Mitsubishi airco wilt aanschaffen.

 

Kies het juiste aantal kW

Het aantal kilowatt bepaalt hoe groot de ruimte is die je met een airco systeem kunt verkoelen of verwarmen. Er zijn al modellen verkrijgbaar vanaf 2,5 kW, die geschikt zijn voor ruimtes van 50-80 m³. Modellen met 5 kW zijn de beste optie wanneer je de airco wilt gebruiken voor een grotere ruimte van 100-160 m³.

 

Bepaal je bestedingsruimte

Er kan een prijsverschil zijn tussen Mitsubishi, Haier en Panasonic airco systemen met verschillende specificaties. Het merk dat je kiest kan daarbij een rol spelen. Bepaal daarom eerst hoeveel je wilt besteden en probeer een merk en model te vinden met specificaties die daarbij aansluiten.

 

Ga voor energiezuinig

Alle airco systemen die op de website van AircoGarant te vinden zijn, hebben minimaal energieklasse A++. De modellen Panasonic Etherea Split unit airco 2.5KW inverter Z25-VKE en Panasonic Etherea Split unit airco 3.5KW inverter Z35-VKE hebben zelfs energieklasse A+++. Door voor energiezuinige modellen te kiezen, kun je kosten besparen en het milieu helpen.

 

Airco's bij AircoGarant

Als je ervoor kiest om een airconditioningsysteem te kopen bij AircoGarant, kun je rekenen op de beste service en scherpste prijzen. Van het eerste contact tot aan de levering en montage wordt alles voor je geregeld. Onze deskundige medewerkers geven graag persoonlijk advies over welk airco systeem het beste bij jouw unieke situatie past. Neem nu contact met ons op voor vragen over de beste airco's of vraag een vrijblijvende offerte aan.