Naar inhoud
0

Mitsubishi airco

Op het gebied van airconditioningsystemen is Mitshubishi een toonaangevend merk. Daarom is dit één van de populairste merken die in het aanbod van AircoGarant te vinden is. Met modellen als de Mitsubishi split unit airco 2,5 kW WSH-HR25I en de Mitsubishi split unit airco 5 kW WSH-HR50I is er bovendien voor verschillende soorten huishoudens een geschikt apparaat te vinden.

Wat zijn de voordelen van een Mitsubishi airco?

  • Modern en compact uiterlijk: Qua uiterlijk zijn de Mitsubishi airco's bij AircoGarant modern en compact. De basis wand-unit ziet er daarom goed uit en bij het ontwerp van de apparaten is hier duidelijk goed over nagedacht.
  • Infrarood afstandsbediening: Kies je voor een Mitsubishi airco 3.5 kW inclusief montage, dan wordt er net als bij de andere modellen een makkelijk te bedienen infrarood afstandsbediening bij geleverd. Er is ook een mogelijkheid om dit uit te breiden met een Mitsubishi airco wifi module.
  • Scherp geprijsd: In vergelijking met diverse andere merken zijn de aircosystemen van Mitsubishi scherp geprijsd. Daardoor krijg je dezelfde of betere specificaties tegen een lagere prijs dan bij veel concurrenten.
  • Dag timer: De airco's van Mitsubishi zijn voorzien van een dag timer. Hiermee kun je van tevoren precies instellen wanneer deze aan en uit moet gaan. Zo kun je extra energie besparen en zorgen dat de airco al begint te werken voordat je thuis bent.

Welke soorten Mitsubishi airco’s zijn er?

Het is bij AircoGarant mogelijk om te kiezen uit verschillende Mitsubishi airco systemen. De split unit Mitsubishi airco 2,5 kW WSH-HR25I, het model Mitsubishi split unit airco 3,5 kW WSH-HR35I, en de Mitsubishi split unit airco 5 kW WSH-HR50I.

Welke Mitsubishi split unit airco voor welke ruimte?

Voordat je beslist welke airco je wilt gaan kopen, is het goed om te weten hoe groot de ruimte is waar je deze wilt gebruiken. Er zit namelijk verschil in de ruimtes waarvoor deze modellen te gebruiken zijn. De Mitsubishi split unit airco 2,5 kW WSH-HR25I is bijvoorbeeld geschikt voor ruimtes van 50-80 m3, terwijl de Mitsubishi split unit airco 5 kW WSH-HR50I optimaal werkt in ruimtes van 100-160 m3.

Mitsubishi airco 5kW inclusief montage van AircoGarant

Bestel de Mitsubishi airco 5 kW inclusief montage bij AircoGarant, of kies voor één van de andere modellen van 2.5 kW of 3.5 kW. Wil je liever eerst geadviseerd worden over welk airconditioningsysteem het beste is voor jou? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de aankoop en montage van jouw Mitsubishi airco!