Naar inhoud
0

Panasonic airco

Wie voor een airco Panasonic gaat kan rekenen op een effectief, zuinig, stil en innovatief apparaat. Zo kun je het hele jaar door voor de meest comfortabele temperatuur in huis zorgen, ongeacht de omstandigheden buiten. Het ontwerp van de apparaten is elegant en er wordt met de nieuwste luchtreiniging technologieën gewerkt. 

Wat is een Panasonic airco?

Koop je een Panasonic airco, dan kun je in elke ruimte in huis de gewenste temperatuur krijgen. Bij AircoGarant is het mogelijk om te kiezen uit diverse modellen en adviseren we je persoonlijk over wat het beste Panasonic airco systeem is voor in jouw huis.

Voordelen van een Panasonic airco

Bij het kopen van een Panasonic airco systeem wil je natuurlijk vooral weten wat voor voordelen dit heeft, ook ten opzichte van andere merken. Gelukkig hebben we bij AircoGarant een uitgebreid aanbod aan Panasonic airco systemen. Daarbij kun je als klant profiteren van de onderstaande voordelen.

  • Keuze uit zes modellen: In ons aanbod vind je verschillende airco modellen van Panasonic. Deze zijn geschikt voor verschillende ruimtes en hebben, afhankelijk daarvan, uiteenlopende prijzen.
  • Snelle levering: Wanneer je bij AircoGarant je bestelling voor een Panasonic airco voor 16:00 plaatst, wordt deze binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Daardoor hoef je nooit lang te wachten tot het airco systeem dat je kiest thuis wordt geleverd.
  • Ruime garantie: Als je een Panasonic airconditioning koopt, zit er drie jaar garantie op. Mocht er dus iets aan de hand zijn binnen deze periode, dan valt dit binnen deze garantie en wordt het apparaat gerepareerd of vervangen.
  • Laag geluidsniveau binnenunit: Het geluidsniveau van de binnenunit is bij Panasonic airco's erg laag. Voor de modellen die bij AircoGarant te koop zijn is dit minimaal 19 en maximaal 44 decibel! Daarmee is de werking van deze apparaten enorm stil.

Welke soorten Panasonic airco’s zijn er?

Er zijn in de webshop van AircoGarant verschillende airco Panasonic modellen te kiezen. Dit zijn Panasonic Etherea split unit airco's en overige Panasonic split unit airco's. De Etherea modellen hebben als voordeel dat ze net iets minder geluid maken dan de overige modellen en iets energiezuiniger zijn, ook bieden deze airco’s luchtzuivering.

Panasonic split-unit airco's

Het is mogelijk om te kiezen uit een Panasonic airco 5 kW, 3.5 kW of 2.5 kW. Des te hoger het vermogen aan kilowatt, des te groter de ruimte waarvoor een airco geschikt is. De Panasonic split unit airco 5 kW inverter TZ50WKE is bijvoorbeeld geschikt voor een ruimte van 100-160 m3, terwijl model Etherea Split unit airco 2.5KW inverter Z25-VKE geschikt is voor ruimtes van 50-80 m3.

Panasonic airco’s van AircoGarant

Een Panasonic airco 5 kW kopen via AircoGarant is de beste keuze. Ons deskundige team kan je persoonlijk adviseren over welke airconditioning het beste bij jouw situatie zal passen. Neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of bekijk de Panasonic modellen in onze webshop.