Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Haier airco

Wanneer je voor een airco Haier kiest, kun je een hoogwaardig, betrouwbaar en comfortabel systeem verwachten. De aircosystemen van het Chinese bedrijf zijn namelijk innovatief én energiezuinig. Lees hier alles over waarom een Haier airco installeren een aantrekkelijke optie is.  

Wat is een Haier airco?

Airco's van Haier zorgen voor een comfortabel binnenklimaat in elke ruimte. De toestellen van deze fabrikant zijn stil, geavanceerd en bovendien erg betaalbaar. Haier aircosystemen worden dan ook steeds populairder in Nederland. Ook weten wat voor voordelen deze airco's die bij AircoGarant te koop zijn allemaal te bieden hebben? We vertellen het je graag.

Wat zijn de voordelen van een Haier airco?

Voordat je een Haier airco systeem aanschaft, is het belangrijk om te weten wat de grootste pluspunten zijn. Deze sommen we dan ook graag voor je op. Deze voordelen gelden overigens voor alle modellen die bij AircoGarant worden aangeboden.

  • Geschikt voor verschillende ruimtes: De Haier airco’s die bij AircoGarant in het assortiment zijn opgenomen, zijn geschikt voor verschillende ruimtes. Op die manier is er voor ieder type huis een geschikt model te vinden. Het kleinste model is geschikt voor ruimtes vanaf 50 m3 en het grootste model tot maximaal 230 m3.
  • Diverse modellen beschikbaar: Bij AircoGarant hebben we verschillende Haier airco's in het assortiment. Naast het eerdergenoemde verschil in de ruimte waarvoor ze geschikt zijn, zit er ook een verschil in de prijs.
  • Milieuvriendelijk: Alle airco systemen die Haier aanbiedt hebben energieklasse A++ voor koelen. Dit maakt het erg energiezuinige apparaten, waardoor ze beter zijn voor het milieu én jouw energierekening.
  • Ingebouwde WIFI bediening: Met de handige WIFI verbinding, is het super makkelijk om jouw airco apparaat op afstand te besturen. Dit kan overigens niet alleen met je smartphone, maar is ook met je stem mogelijk.

Welke soorten Haier airco’s zijn er?

Alle Haier airco's in ons assortiment zijn airco Haier Tundra split-unit modellen. Tussen de modellen onderling zitten echter wel enkele belangrijke verschillen. Deze kunnen dan ook bepalend zijn wanneer je een Haier Tundra airco wilt aanschaffen.

Je hebt namelijk de keuze uit een split unit airco Haier tundra 5kW, 3.5kW, 2.5kW of 7kW. Het grootste verschil zit hem in de ruimte waarvoor deze airco’s geschikt zijn. Zo is de Haier airco 5 kW een goede keuze voor ruimtes van 100-160 m3, terwijl het model met 2.5 kW de beste optie is voor kleinere ruimtes van 50

Haier airco’s van AircoGarant

Bij AircoGarant horen we niets dan positieve Haier airco ervaringen, zowel van mensen die ze in kleine als relatief grote ruimtes gebruiken. Laat je door ons adviseren over welk apparaat het beste bij jouw specifieke situatie past en kies net als vele anderen voor dit betrouwbare merk. Wij helpen je graag bij het kiezen voor de beste Haier airco uit ons uitgebreide aanbod.