Naar inhoud
0
Snel naar

Advanced EasyClean universele verdamper en condensor reiniger in spuitbus van 600 ml

Op voorraad
28,50 Incl. 21% BTW
De Advanced EasyClean Aircosysteem Reiniger is een handige 600 ml spuitbus die vuil van airconditionerverdampers en -condensors effectief verwijdert. Veilig te gebruiken en verbetert de prestaties van het aircosysteem. Volg de instructies voor optimaal gebruik. Let op, wij zijn niet aansprakelijk bij het gebruik van het product!
 • Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag te versturen.
 • Je krijgt 2 jaar garantie op je airco
 • Nieuw - Betaal in termijnen met In3
 • Klanten geven AircoGarant een 8.9 op Kiyoh

Gebruiksaanwijzing

Productvideo
Over dit product
 1. Zorg ervoor dat het koelsysteem is uitgeschakeld en de stroomtoevoer is losgekoppeld voordat je begint met reinigen.

 2. Schud de spuitbus goed voor gebruik.

 3. Spuit het reinigingsproduct gelijkmatig op de verdamper en condensor van het koelsysteem, waarbij je ervoor zorgt dat alle vuile oppervlakken bedekt zijn.

 4. Laat het reinigingsmiddel enige tijd inwerken volgens de aanbevolen tijd op de verpakking.

 5. Spoel de verdamper en condensor grondig af met water om alle resten van het reinigingsproduct te verwijderen.

Omschrijving

Productvideo
Over dit product

De Advanced EasyClean Universele Verdamper en Condensor Reiniger is een handige spuitbus met een inhoud van 600 ml die speciaal is ontwikkeld om de verdamper en condensor van verschillende koelsystemen grondig schoon te maken. Met zijn krachtige formule verwijdert het snel en effectief vuil, stof, vet en andere verontreinigingen. Het is eenvoudig in gebruik dankzij de spuitmond, veilig voor metaal, kunststof en rubber, en verbetert de prestaties van het koelsysteem door een betere warmteoverdracht. Volg de gebruiksaanwijzing voor optimaal resultaat.

Belangrijkste kenmerken:

 1. Krachtige reiniging: De Advanced EasyClean Universele Verdamper en Condensor Reiniger is ontwikkeld met een speciale formule die snel en effectief vuil, stof, vet en andere verontreinigingen verwijdert die zich ophopen op de verdamper en condensor van koelsystemen. Het zorgt voor een optimale werking van het systeem en verlengt de levensduur van de apparatuur.

 2. Eenvoudig in gebruik: De spuitbus met een inhoud van 600 ml maakt het gebruik van dit reinigingsproduct uiterst handig. De spuitmond zorgt voor een nauwkeurige en gerichte toepassing van het product op de verdamper en condensor. Hierdoor kunnen zelfs moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk worden gereinigd.

 3. Veilig en niet-corrosief: De Advanced EasyClean Universele Verdamper en Condensor Reiniger is veilig te gebruiken op metaal, kunststof en rubberen onderdelen zonder corrosie of schade te veroorzaken. Het product is geformuleerd om effectief te reinigen zonder de gevoelige onderdelen van het koelsysteem aan te tasten.

 4. Verbeterde systeemprestaties: Door regelmatig gebruik van dit reinigingsproduct worden de prestaties van het koelsysteem verbeterd. Het verwijderen van opgehoopt vuil en stof zorgt voor een betere warmteoverdracht, waardoor het systeem efficiënter kan werken en energie kan besparen.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.