Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Jouw woning verwarmen met een airco kan bij AircoGarant

Een woning verwarmen met een airco 

Bij AircoGarant bieden we diverse airconditioningssystemen met verwarmingsfunctie aan. Dit maakt het mogelijk om het hele jaar door de temperatuur in jouw woning naar wens aan te passen. Ontdek hier de vele mogelijkheden en voordelen van je woonkamer verwarmen met een airco.

 

Wat zijn alternatieven om een woning te verwarmen? 

De meest gangbare manier om een woning te verwarmen, is met een centrale verwarming op gas die door middel van radiatoren de ruimte verwarmd. Door de stijgende gasprijzen en groeiende milieubelasting, zijn echter steeds meer mensen op zoek naar een alternatieve verwarmingsbron. Bij AircoGarant bieden we verschillende mogelijkheden voor alternatieve verwarmingssystemen. Indien deze op de juiste manier gebruikt worden, kunnen deze systemen een efficiënte en energiezuinige manier van verwarming zijn. Lees hier meer over de mogelijkheden en de voordelen van jouw woonkamer verwarmen met een airco.

 

Hoe verwarm je een woning met een airco?

Een woonkamer verwarmen zonder gas kan door middel van het installeren van een airconditioningssysteem met warmtepomp. Tegenwoordig hebben bijna alle airco’s een verwarmingsmodus. Het is wel belangrijk om bij de aanschaf dit te controleren. Bij AircoGarant hebben we diverse modellen airco’s die allemaal de verwarming van de woonkamer mogelijk maken. Deze zijn gemakkelijk in gebruik en stel je op dezelfde manier in als wanneer je de woning wilt verkoelen. Je stelt de thermostaat op de gewenste temperatuur in en zorgt dat de verwarmingsmodus is ingeschakeld. Schakel ook de ventilator in, zodat de warme lucht gelijkmatig door de woonkamer wordt verspreid. Net als met traditionele verwarming, is het belangrijk ramen en deuren gesloten te houden zodat er geen koude lucht binnen kan komen en de warmte niet ontsnapt.

 

Wat zijn voordelen van een woning verwarmen met een airco?

Jouw woonkamer verwarmen met een airco heeft verschillende voordelen die bijdragen aan een prettige leefomgeving. Een groot voordeel van airco verwarming in de woonkamer is dat de ruimte gelijkmatig wordt verwarmd. Dit in tegenstelling tot radiatoren, waarbij warmte geconcentreerd wordt gegenereerd en uitgestraald. Een airco zal de woonkamer verwarmen door middel van een ventilator die warme lucht de ruimte in blaast. Tegelijkertijd wordt er ook stof en bij sommige modellen zelfs bacteriën en virussen uit de lucht gehaald. Dit zorgt voor een prettig binnenklimaat, vooral voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

 

Verwarmen van een woning met een airco van AircoGarant

Bij AircoGarant hebben we een uitgebreid assortiment van airco’s die zowel verwarmen als verkoelen. Zo zijn er mobiele airco´s die eenvoudig te verplaatsen zijn, zodat verschillende ruimtes in de woning verwarmd kunnen worden. Het voordeel van een mobiele airco is dat deze eenvoudig zelf te plaatsen is, waardoor er geen installateur aan te pas hoeft te komen. Ook zijn ze gemakkelijk te bedienen door de knoppen op het apparaat of een bijgeleverde afstandsbediening. Ook split-airco’s of multi-split airco’s behoren tot de mogelijkheden om goedkoop de woonkamer te verwarmen. Neem een kijkje bij ons assortiment om alle opties voor airco verwarming voor de woonkamer te verkennen. Kom je er online niet uit welke optie geschikt is voor jouw woning? Neem dan telefonisch contact op en onze medewerkers voorzien je graag van passend advies.

Meer weten over airco's?

Jouw airco laten installeren? Ontvang passend advies voor jouw situatie.

Vul zes vragen in en krijg een offerte op maat. Zo weet je zeker dat je de juiste airco kiest.
Naar offerteaanvraag
Invullen duurt ongeveer 30 seconden
Airco