Naar inhoud
0

Duurzame airco om elk huis te verwarmen

Duurzaam huis verwarmen met airco

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun huis te verwarmen met een airco. Het installeren van een airco zorgt dat je het gehele jaar door de temperatuur in huis kunt regelen. In de zomer zorgt het voor verkoeling en in de winter is het apparaat een prima alternatieve verwarming in huis. Bij AircoGarant hebben we vele modellen beschikbaar die geschikt zijn om een huis goedkoop te verwarmen. In tegenstelling tot verwarming met een CV-ketel wordt alleen de ruimte verwarmd die in gebruik wordt genomen. Dit zorgt ervoor dat er geen onnodige energie verspild wordt en er spaarzaam wordt omgegaan met elektriciteit. Bovendien scheelt dit gaskosten, waardoor de energierekening lager kan uitvallen door met een airco het huis te verwarmen.

 

Wat zijn alternatieven om een huis te verwarmen? 

Er zijn verschillende alternatieven voor het verwarmen van een huis. Bij AircoGarant vinden we graag een passende oplossing om goedkoop jouw huis te verwarmen. Voor mensen die niet te veel willen investeren in een airco, kan een mobiele airconditioning uitkomst bieden. Deze zijn voordeliger dan een split airco en hoeven niet door een monteur geïnstalleerd te worden. Een mobiele airco plaats je eenvoudig in de gewenste kamer, tegen een muur of in een hoek. Wel is belangrijk te vermelden dat een mobiel systeem meer geluid produceert en meer energie verbruikt. Mocht je meerdere ruimtes tegelijk willen verwarmen, dan is een multi split airco een passende oplossing om een huis te verwarmen.

 

Hoe verwarm je een huis met een airco?

Een airco voor het verwarmen van een huis is vrij eenvoudig te installeren. Een mobiele airconditioning hoeft enkel op de plaats van bestemming geplaatst te worden en deze is klaar voor gebruik. Een andere manier om je huis te verwarmen is met een split airco. Deze is na installatie gemakkelijk in te stellen op de gewenste manier. Ook zijn bepaalde airco’s van AircoGarant uitgerust met een timer, zodat het systeem op vaste tijden kan worden ingesteld.

 

Wat zijn voordelen van een huis verwarmen met een airco?

Met airco een huis verwarmen is een slimme manier om minder gas te verbruiken. Met gasprijzen die alsmaar oplopen, zijn steeds meer mensen op zoek naar een alternatief voor het verwarmen van hun huis. Een airco van AircoGarant is een efficiënt en energiezuinig alternatief voor verwarming met gas. Ook zijn airco’s erg veelzijdig, omdat je deze elk moment van het jaar kunt gebruiken om ruimtes te verwarmen of te koelen. Dit maakt een airco ook geschikt om een huis te verwarmen zonder centrale verwarming. Houd er wel rekening mee dat een hoge capaciteit is vereist om een volledig huis te verwarmen. Voor een ruimte groter dan 125m3 wordt over het algemeen aangeraden om een airco met 5kW vermogen aan te schaffen. Voor ruimtes groter dan 180m3 is een 7kW airco geschikt.

 

Verwarmen van een huis met een airco van AircoGarant

Bij AircoGarant bieden we alleen airco's die zowel kunnen verwarmen als verkoelen. Hierdoor kunnen we jouw bestelling zo snel mogelijk thuis afleveren. Bestel je voor 16.00? Dan versturen wij diezelfde dag nog. In ons assortiment vind je airco’s van erkende merken, zoals Panasonic, Haier en Mitsubishi. Ook worden alle producten standaard geleverd met 2 jaar garantie, zodat je kunt rekenen op een betrouwbaar product. 

Meer weten over airco's? 

Jouw airco laten installeren? Ontvang passend advies voor jouw situatie.

Vul zes vragen in en krijg een offerte op maat. Zo weet je zeker dat je de juiste airco kiest.
Naar offerteaanvraag
Invullen duurt ongeveer 30 seconden
Airco