Naar inhoud
Wegens het overlijden van dhr. Jan Klok, oprichter en mede eigenaar van ons bedrijf, zijn wij gesloten op donderdag 7 juli ’22
0

Mitsubishi 5 Kw

Filter
Prijs
tot
WIFI bediening
Leiding lengte (bijgeleverd)
Bevestiging Buitenunit (bijgeleverd)
Een moment a.u.b.…

De voordelen van Mitsubishi

Het merk Mitsubishi is natuurlijk vooral bekend van de auto’s, maar daar stopt hetgeen ze maken absoluut niet. Zo zijn ze ook een zeer gerespecteerd merk in de aircosector met hoogwaardige aircosystemen. Vanzelfsprekend kun je bij AircoGarant terecht voor het bestellen van een Mitsubishi 5 kW airco, alsook een airco met meer en minder capaciteit. Wij leveren uit voorraad, waardoor je het snel in huis hebt. 

In onze webshop kun je allerlei varianten vinden, waardoor er voor elke situatie een passend systeem beschikbaar is. De belangrijkste voordelen zijn dat een Mitsubishi airco dankzij de hoge kwaliteit zeer lang meegaat. Daarnaast is het systeem uit te breiden met een Wi-Fi module, waardoor het ook op afstand te bedienen is. Ideaal voor als je bij thuiskomst bijvoorbeeld gelijk in een koele ruimte wilt vertoeven.

Een ander voordeel zit meer in het assortiment. Doordat er veel keuze is, zijn de aircosystemen zeer breed toepasbaar. Voor thuissituaties, kantoren, publieke ruimtes en nog veel meer.

Verschillende airco's

Zoals reeds benoemd heeft Mitsubishi verschillende airco’s in het assortiment en bij AircoGarant kan je daarvoor terecht. Het is eenvoudig op te delen in drie algemene varianten:

  • Mitsubishi 2.5kw airco
  • Mitsubishi 3.5kw airco
  • Mitsubishi 5kw airco

Per categorie zijn vervolgens weer diverse varianten te vinden. Dit bijvoorbeeld met het oog op de montage en plaatsing. Per Mitsubishi airco geven we een uitgebreide toelichting, zodat je meerdere types met elkaar kunt vergelijken.

Voor elk type geldt in ieder geval dat het uitstekende aircosystemen zijn, geschikt voor het koelen van ruimtes vanaf 70 tot 160 kubieke meters. In het geval het om een grote ruimte gaat, richting de 160 kubieke meters, dan is het advies om een Mitsubishi 5 kW airco te nemen. Dit omdat deze over voldoende capaciteit beschikt.

Laat je Mitsubishi installeren door onze STEK-gecertificeerde monteurs

Je kunt de Mitsubishi 5kW airco of een van de systemen met een andere capaciteit geheel zelf installeren. Volg hierbij de handleiding en dan moet het zeker lukken. Houd er echter wel rekening mee dat het wettelijk verplicht is om de in bedrijfstelling uit te laten voeren door een erkend STEK-monteur. AircoGarant beschikt over STEK-gecertificeerde professionals die dit voor je kunnen realiseren. 

Maar bespaar je de moeite en laat je nieuwe Mitsubishi aircosysteem in z’n geheel door ons plaatsen. Wij kunnen dit namelijk van A tot Z voor jou verzorgen, waarbij we het systeem op een professionele wijze plaatsen en aansluiten en jij er geen omkijken naar hebt. Dat scheelt tijd, moeite en energie en je weet dat je de meest optimale set-up krijgt dankzij onze professionals.

Liever zelf doen en de in bedrijfstelling door ons laten uitvoeren? Dat kan uiteraard ook.