Naar inhoud
0

Airco's

Split-unit airco's kopen bij AircoGarant

Ben je op zoek naar een split-unit airco? Neem dan een kijkje in het assortiment van AircoGarant. Wij zijn erkend leverancier van belangrijke A-merken. Hierdoor ben jij verzekerd van duurzame en kwalitatieve split-unit airco's.

Over AircoGarant

AircoGarant levert kwalitatief hoogwaardige split-unit airco's. Ons team helpt je graag op weg zodat jij de juiste split-unit airco kiest voor jouw woning of pand. Als je dus vragen hebt tijdens je bezoek aan onze shop, neem dan vooral contact met ons op. 

Garantie en installatie bij split-unit airco's

Bij AircoGarant ontvang je twee jaar garantie op de split-unit airco. Wil je de airco laten installeren? Dat kan. Bij AircoGarant beschikken we over monteurs met een STEK-diploma. Onze monteurs zijn hierdoor bevoegd om de installatie bij jou thuis of in je pand uit te voeren. Geef dit aan tijdens het bestellen van je airco. Wij laten je dan weten wat de kosten zijn voor het installeren van je split-unit airco. 

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste split-unit airco?

Dat kunnen wij ons goed voorstellen. De verschillen zijn niet altijd groot, waardoor het lastig kan zijn om een goede keuze te maken. Heb je behoefte aan meer informatie over onze split-unit airco's? Neem dan contact op met ons team. Wij beantwoorden de vragen die je hebt over onze airco's. Ook denken wij graag met je mee zodat je de juiste airco krijgt voor jouw situatie. 

“Binnen 1 werkdag binnen. Keurig geleverd. Team beantwoord vragen snel.”
Erol, Tilburg op KiyohKiyoh Logo
“Mooi apparaat en mooi instructie boekje. Hierdoor was installatie goed te doen.”
Peter, Amsterdam op KiyohKiyoh Logo
“Alles in orde van begin tot einde.”
Jens, Zwolle op KiyohKiyoh Logo
“Werd zelfs gebeld dat ik teveel installatiemateriaal had besteld. Geld zeer snel terugstort. Dat mag je service noemen!”
Ard, Arnhem op KiyohKiyoh Logo
“Goed advies via de site, airco makkelijk besteld en snel binnen. Ben heel tevreden”
Freek, Eindhoven op KiyohKiyoh Logo
“besteld via de webshop. Gevraagd of installatie ook erbij kon. vriendelijke monteur die netjes gewerkt heeft. airco werkt ook goed, ben blij!”
Eva, Voorthuizen op KiyohKiyoh Logo
“Snel geleverd. Goede communicatie. Ook van de transporteur uitstekende service en communicatie. Laat ruim van tevoren weten wanneer er geleverd wordt.”
Mark Van Dijk , Woudrichem op KiyohKiyoh Logo
“Zoals je van een webshop mag verwachten”
Wim Van der Glas , Ter Apel op KiyohKiyoh Logo

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor u klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.