Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

AircoGarant is expert in airco’s

Welke airco toepassingen zijn er?

Een airco kan zowel thuis als op kantoor een uitkomst zijn. De zomers in Nederland worden steeds warmer en de meeste gebouwen zijn hier niet op voorbereid. Daarom is het, naast het isoleren van een woning of kantoorgebouw, ook een goed idee om de aanschaf van een airco te overwegen. Er zijn verschillende toepassingen van een airco. Zo kun je een airco gebruiken om je slaapkamer te verkoelen, maar ook om een kantoor te verwarmen. Ook heb je de keuze uit een vaste airco voor aan de muur of in het plafond, of kun je juist voor een mobiele airco gaan. Waarvoor je ook kiest, het is altijd aan te raden om een expert op het gebied van airco’s in te schakelen. Hieronder lees je alles wat je moet weten als je een airco wil laten installeren.

 

Wanneer moet ik een airco expert inschakelen?

AircoGarant is expert in airco’s. We weten precies wat de regels zijn voor het installeren van een airco, hoeveel geluid een buitenunit mag maken en waar deze geplaatst mag worden, welke koudemiddel een bepaald aircosysteem nodig heeft, of je een condenspomp moet installeren, of genoeg hebt aan een eenvoudige condensafvoer en nog veel meer. Het is dan ook een goed idee om een expert in te schakelen, omdat deze je van uitgebreid airco advies kan voorzien. Ook als je twijfelt voor welke capaciteit je moet kiezen of welk merk het meest aansluit bij jouw behoeften, staan onze medewerkers voor je klaar met hun expertise en airco advies.

 

Hoe installeer ik een airco?

Het is niet aan te raden om zelf een airco te plaatsen. Koeltechnische handelingen bij de installatie mogen namelijk alleen door F-gassen gecertificeerde monteurs worden verricht. Gelukkig kunnen onze STEK-monteurs je airco eenvoudig voor je installeren en in bedrijf stellen. Dit betekent dat zij ervoor zorgen dat de airco wordt gevuld met de juiste koudemiddel, dat alle leidingen en kabels worden aangesloten en dat de instellingen van het systeem kloppen. Nadat je je airco hebt laten installeren, hoef je alleen nog maar op het knopje van de afstandsbediening of de special app te drukken om te kunnen genieten van je nieuwe koelingssysteem.

 

Wat zijn de kosten van een airco laten plaatsen?

Je vraagt je waarschijnlijk af wat een airco plaatsen zal kosten. Dit zal echter per situatie verschillen en is bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid units die je geïnstalleerd wil hebben en de extra installatiematerialen die de STEK-monteur nodig heeft om de airco te plaatsen. Bij AircoGarant kun je daarom eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen om een airco te laten installeren. Zo kunnen we samen met jou kijken wat er nodig is voor de installatie en geven we je een duidelijke inschatting voor de kosten. Als expert in airco’s hebben we al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Voorzien we jou binnenkort ook van airco advies of een volledig nieuw airconditioningssysteem?

Meer weten over airco's?

Jouw airco laten installeren? Ontvang passend advies voor jouw situatie.

Vul zes vragen in en krijg een offerte op maat. Zo weet je zeker dat je de juiste airco kiest.
Naar offerteaanvraag
Invullen duurt ongeveer 30 seconden
Airco
“Binnen 1 werkdag binnen. Keurig geleverd. Team beantwoord vragen snel.”
Erol, Tilburg op KiyohKiyoh Logo
“Mooi apparaat en mooi instructie boekje. Hierdoor was installatie goed te doen.”
Peter, Amsterdam op KiyohKiyoh Logo
“Alles in orde van begin tot einde.”
Jens, Zwolle op KiyohKiyoh Logo
“Werd zelfs gebeld dat ik teveel installatiemateriaal had besteld. Geld zeer snel terugstort. Dat mag je service noemen!”
Ard, Arnhem op KiyohKiyoh Logo
“Goed advies via de site, airco makkelijk besteld en snel binnen. Ben heel tevreden”
Freek, Eindhoven op KiyohKiyoh Logo
“besteld via de webshop. Gevraagd of installatie ook erbij kon. vriendelijke monteur die netjes gewerkt heeft. airco werkt ook goed, ben blij!”
Eva, Voorthuizen op KiyohKiyoh Logo
“Snel geleverd. Goede communicatie. Ook van de transporteur uitstekende service en communicatie. Laat ruim van tevoren weten wanneer er geleverd wordt.”
Mark Van Dijk , Woudrichem op KiyohKiyoh Logo
“Zoals je van een webshop mag verwachten”
Wim Van der Glas , Ter Apel op KiyohKiyoh Logo