Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Ben jij de creatieve geest die altijd op zoek is naar manieren om dingen beter te maken? Krijg jij energie van het creëren van aantrekkelijke en informatieve content? Dan ben jij de Content Medewerker die wij zoeken bij BoilerGarant! Jij bent de persoon die onze website transformeert tot een dynamisch en boeiend platform, dat onze klanten niet alleen informeert maar ook inspireert. Door jouw unieke benadering van contentcreatie zorg je ervoor dat bezoekers de beste informatie en beleving krijgen.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van onze website, het creëren van pakkende teksten, afbeeldingen en video's. Jouw inzicht en vaardigheden zorgen ervoor dat onze website altijd fris, relevant en aantrekkelijk is. Technische kennis van boilers en airco's is een pre, maar geen must - wij geloven dat passie en inzet de beste leermeesters zijn.

Als Content Medewerker bij BoilerGarant ben je een cruciale schakel in ons team. Je werkt nauw samen met collega’s van verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat ons aanbod altijd helder en aantrekkelijk gepresenteerd wordt. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het bijwerken van de content, maar ook voor het bedenken van nieuwe manieren om onze producten en diensten te presenteren. Zo zorg jij ervoor dat onze klanten altijd de informatie vinden die ze zoeken en een positieve ervaring hebben met onze website.

Taken om Trots op te Zijn als Content Beheerder bij BoilerGarant:

 • Creëren van Boeiende en Informatieve Content: Als de drijvende kracht achter onze website, zorg je ervoor dat alle content - van tekst tot beeldmateriaal - actueel, boeiend en informatief is. Jouw creaties brengen onze producten en diensten tot leven voor de klant.
 • Beheer en Optimalisatie van de Website: Je zorgt ervoor dat de website up-to-date blijft en voortdurend wordt geoptimaliseerd voor de beste gebruikerservaring. Jouw inzet is essentieel om onze online aanwezigheid sterk en relevant te houden.
 • Monitoring en Analyse van Websiteprestaties: Je gebruikt analytics tools om de prestaties van de website te monitoren. Op basis van deze inzichten optimaliseer je de content en structuur voor maximale effectiviteit.

Dit Ga Je Ook Doen:

 • Inspringen op Markttrends en Klantbehoeften: Je houdt de vinger aan de pols van de laatste trends en klantbehoeften, en vertaalt deze naar relevante en aantrekkelijke content.
 • Samenwerking en Coördinatie met Marketing en Verkoop: In nauwe samenwerking met marketing- en verkoopteams zorg je ervoor dat de content aansluit op onze algemene bedrijfsstrategie en verkoopdoelstellingen.
 • Beheer van de Productcatalogus: In samenwerking met leveranciers zoals Tesy, zorg je voor een nauwkeurige en actuele presentatie van producten in onze online catalogus.
 • Initiëren van Verbeteringen en Innovaties: Je denkt actief mee over hoe we onze digitale aanwezigheid kunnen verbeteren, van het verhogen van de betrokkenheid tot het verbeteren van de klantreis op onze website.
 • Feedback en Klanttevredenheid Analyseren: Door het analyseren van klantfeedback en gebruikersgedrag identificeer je verbeterpunten en pas je de contentstrategie hierop aan.

Bij BoilerGarant begrijpen we dat een sterke online aanwezigheid begint met uitstekende content. Als jij de creatieve en analytische geest hebt die wij zoeken, nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team!

Bij BoilerGarant begrijpen we dat een sterke online aanwezigheid begint met uitstekende content. Als jij de creatieve en analytische geest hebt die wij zoeken, nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team!

Over BoilerGarant

BoilerGarant begon in 2015 als één van de eerste bedrijven met de online verkoop van elektrische boilers. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met elektrische kachels en split unit airco’s. Jaarlijks groeit BoilerGarant fors. Eind 2020 zijn we verhuisd naar een nieuw bedrijfspand met showroom in Nijkerk. Het aantal projecten die we draaien neemt toe. Ook vragen steeds meer klanten offertes aan om de installatie van onze producten te verzorgen. Om dit in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar jou!

Wie ben jij?

 • Als je ervaring hebt, is dat mooi meegenomen. Wij vinden het ook leuk om een starter een kans te geven: als het maar klikt en de ambitie aanwezig is.
 • Een opleiding is niet noodzakelijk, maar wel mooi als je het hebt.
 • Je bent creatief, je moet met een frisse blik door de content kunnen kijken en dit kunnen verbeteren of aanpassen.
 • Je hebt een commerciële blik - je herkent koopsignalen en weet hoe je hier doormiddel van content op kan inspelen.
 • Samenwerken in een no-nonsense team vind je leuk: er zijn veel verschillende werkzaamheden om je heen en soms zal je hier ook aan kunnen bijdragen.

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast en oprecht team dat nauw samenwerkt
 • Een informele en gezellige werksfeer
 • Goed bereikbare locatie (5 minuten van afrit Nijkerk A28)
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
 • Ruimte voor persoonlijke groei bij een groeiend bedrijf.
 • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Enthousiast geworden? Ben jij de commerciele medewerker die we zoeken? Solliciteer dan direct.

Soort dienstverband: Fulltime, Vaste baan, Betaalde opleiding / bbl

Salaris: €2.300,00 - €3.400,00 per maand

Solliciteren? Vul hier je gegevens in

We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak
CV
Kristiaan Klok

Heb je interesse in één van onze vacatures? Of heb je een vraag?

Bel of mail ons gerust. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur. Of kom gerust eens langs!