Naar inhoud
0

Wat kost een split airco installeren?

Een veelgestelde vraag die we bij AircoGarant vrijwel dagelijks voorbij horen komen… En terecht, het is namelijk een extra kostenpost bovenop de aanschaf van een split-unit airco, die veelal prijzig zijn. Hier kunnen we niet lukraak een prijs op plakken, gezien dat afhankelijk is van een flink aantal factoren.

Natuurlijk speelt het model zelf een rol, maar ook de locatie waar de split-unit airco moet komen. Denk dan aan de bereikbaarheid van de plek, maar ook of de montage met uitdagingen komt. Idem dito voor wat de afstand tussen de twee units is en wat daar nog bijkomt qua leidingwerk en het wegwerken daarvan. Daarom is de vraag ‘Wat kost een split-airco installeren’ vrij moeilijk te beantwoorden, maar maakt u zich geen zorgen.

Wij ondersteunen u van A tot Z

AircoGarant is naast leverancier ook specialist in de installatie en montage van split-airco’s. U kunt altijd met de vraag: ‘wat kost een split-airco installeren’ bij ons terecht. Daarin adviseren wij u graag en dat tegelijkertijd met het aanbevelen van een split-unit airco die het beste in uw situatie past. Daarmee schetsen we een totaalplaatje en dat maakt het voor u natuurlijk gemakkelijk, u weet dan immers dat u de beste maatoplossing krijgt.

Ons team bestaat uit STEK-gecertificeerde monteurs die alles van airco’s en de bijbehorende installatie en montage weten. Wij kunnen op basis van uw wensen en informatie enigszins een inschatting maken en daarmee weet u waar u aan toe bent. Geen gedoe, geen verrassingen, maar gewoon een helder advies. Zo krijgt u altijd een passend antwoord op de vraag: Wat kost een split-airco installeren?

Professionele monteurs

Mocht u besluiten de installatie door ons te laten verzorgen, gezien dat geheel optioneel is, dan mag u natuurlijk uitgaan van een professionele en adequate aanpak. Ons team van professionals zal de gehele installatie verzorgen naargelang uw wensen, wat het voor u gemakkelijk maakt. U heeft namelijk de garantie op een goede werking en een professionele montage, zodat u lang van de airco kunt genieten.

Vragen? Neem contact met ons op

Wat kost een split-airco installeren? Welke airco is voor mij geschikt? Wat is het advies in een specifieke ruimte? Allerlei vragen die voor ons bekend terrein zijn en waarin we u graag ondersteunen. Wij helpen u op weg met persoonlijk advies waar u wat aan heeft, geheel vrijblijvend. Neem daarvoor contact met ons op of bezoek onze showroom.