Naar inhoud
0

Split airco kopen

Split airco kopen

Ga je voor een mobiele airco, of wil je een split airco kopen? Bij AircoGarant ben je aan het goede adres, want bij ons vind je alleen de beste airconditioning en krijg je bovendien snelle en vriendelijke service. Door een split airco te kopen houd je de energiekosten laag en kun je genieten van een bijna geruisloze oplossing. Bovendien bespaar je in de ruimte door het slanke design.

Voordelen van een split airco

We hebben zorgvuldig gekozen voor de merken Chigo, Panasonic, Haier en Gree. Wanneer je een split airco wilt kopen ben je bij AircoGarant verzekerd van hoge kwaliteit. De merken in ons assortiment zijn geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Omdat ze allemaal energiezuinig zijn blijven je energiekosten relatief laag en kun je dus genieten van een aangenaam klimaat in je woning of op kantoor, zowel in de zomermaanden als in de winter.

Naast koelen kunnen de split airco's namelijk ook verwarmen. Door de airco te gebruiken voor het verwarmen van je woning, bespaar je in de kosten. Elektriciteit is namelijk goedkoper dan gas en zal niet snel schaars worden. Groene stroom opwekken met behulp van wind, water of zon is namelijk tegenwoordig erg gebruikelijk.

Wat is een split airco systeem?

Wanneer je er voor kiest om een split airco systeem te kopen wordt je nieuwe airconditioning geleverd inclusief een gevulde buiten unit, een binnen unit, de afstandsbediening, koelleiding en stuurstroomkabel. De binnenunit bedien je met de afstandsbediening of in sommige gevallen met een app op je smartphone. De airco's in het assortiment van AircoGarant zijn allemaal energiezuinig. Naast verwarmen en koelen zorgt een split airco kopen ook voor een fris binnenklimaat. 

Service & contact

Bestel je je nieuwe airco voor 16:00, dan verstuurt AircoGarant je pakket nog diezelfde dag. Als je dat liever hebt, kun je je airco ook zelf bij ons komen afhalen. Het installeren van een split airco is met een beetje technische kennis zelf te doen. Daarom leveren wij een uitgebreide installatiehandleiding mee.

Mocht je de installatie liever overlaten aan een STEK-gecertificeerde professional, vraag dan een offerte bij ons aan. AircoGarant beschikt over een aantal ervaren vakmensen die het installeren van je airco voor hun rekening nemen en je volledig ontzorgen. Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij onze vriendelijke klantenservice. Je kunt ons telefonisch bereiken, of via het handige contactformulier. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe split airco systeem.