Naar inhoud
0

Panasonic split airco

Met een Panasonic split airco kies je voor gezonde lucht in een aangenaam klimaat. De Panasonic split unit airco systemen zijn uitzonderlijk efficiënt. De innovatieve Econavi-sensor detecteert menselijke activiteit en de invloed van zonlicht. Het volume en de richting van de luchtstroom worden automatisch aangepast op de aanwezigheid van personen. Bij een hevige zonlicht intensiteit wordt het koelvermogen aangepast en verlaagd. De Panasonic split unit airco bespaart op deze manier 38% energie! Het Nanoe luchtzuiveringssysteem verwijdert maar liefst 99% van de bacteriën, virussen en schimmels in een ruimte!

Panasonic split unit airco's

Panasonic split unit airco 2.5 kW inverter BZ25-ZKE
Panasonic split unit airco 2.5 kW inverter BZ25-ZKE
  • Geschikt voor een ruimte van (m3): 50-80
  • Geluidsniveau binnenunit (dB): 20-37
  • Energieklasse Koelen (SEER): A++
  • WIFI bediening: Ja (optioneel)
810,00
Op voorraad
Garantie
Bij elke airco ontvang je 2 jaar garantie.
Betalen in termijnen
Nieuw! Je kunt nu ook in termijnen bij ons betalen met In3.
Snel in huis!
Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag te versturen.
Wij helpen je graag
Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!
Creëer een aangenaam klimaat
Met een airco creëer jij een aangenaam klimaat in jouw woonruimte.

De compleetheid van een Panasonic split unit airco

Naast koelen kan je airco ook verwarmen. Met de innovatieve Inverter techniek verwarm je zelfs goedkoper dan met een traditionele cv ketel. AircoGarant heeft een selectie gemaakt van de beste Panasonic airco's met een vermogen van 2500 Watt tot 7000 Watt. Met controle over de temperatuur  zorgt de duurzame Panasonic split unit airco voor een optimaal leefklimaat. De buitenunits worden gekoeld met het milieuvriendelijke R32 koelmiddel. 

Ideale binnentemperatuur

Doordat de Panasonic split airco je controle geeft over de temperatuur in je woning, voelt de omgeving aangenamer en meer comfortabel. In samenwerking met de werking van het Nanoe luchtzuiveringssysteem creëert je airco dus een gezonder klimaat om in te leven. Elektrisch verwarmen is bovendien goedkoper dan stoken met gas als brandstof. Fossiele brandstoffen zijn schaars, terwijl een steeds groter percentage van de in Nederland beschikbare stroom milieuvriendelijk wordt opgewekt. 

Gemak koelt de mens

De meeste Panasonic split unit airco's hebben een stilte stand, waarin bijna geruisloos wordt gekoeld. De airco wordt geleverd met een afstandsbediening om je binnenunit draadloos te bedienen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor de WiFi print optie, waardoor je controle over de temperatuur hebt via een app op je eigen smartphone. Met de 24-uurs timerfunctie kun je de airco ook nog van tevoren instellen op de juiste tijdstippen.

Optimale service van AircoGarant

Bij de levering van iedere airco zorgen wij voor een uitgebreide installatiehandleiding, waarmee je de installatie gewoon zelf kunt doen. Heb je liever wat hulp bij de installatie? Vraag dan een offerte aan bij AircoGarant voor een compleet verzorgde installatie door één van onze STEK-gecertificeerde professionals. Deze ervaren vakmensen maken je airconditioning direct gebruiksklaar. Vraag onze vriendelijke klantenservice naar de mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor vragen en opmerkingen.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.