Naar inhoud
0

Muisstille airco

Een muisstille airco is tegenwoordig de norm

Een airco is natuurlijk fantastisch om een ruimte mee te koelen, alsook om een ruimte juist mee te verwarmen. Het nut van een airco hoeft zeker niet uitgelegd te worden, maar wel is het natuurlijk van belang dat er sprake is van een muisstille airco. Niemand zit immers te wachten op continu gebrom, want dat kan juist storend zijn.

Het fijne vandaag de dag is dat de vele aircofabrikanten zich richten op muisstille airco’s, omdat ook zij het belang van optimaal comfort hoog in het vaandel hebben staan. Muisstille airco’s zijn er in allerlei soorten en maten, en hoewel het een gangbaar uitgangspunt is, wil dat niet zeggen dat het op elke airco ook daadwerkelijk van toepassing is.

Let op de geluidsindicatie

Bij AircoGarant kunt u rekenen op een muisstille airco, omdat we uitsluitend airco’s van de beste merken en kwaliteit aanbieden. Hierbij letten we met een scherp oog op de geluidsproductie van elke airco, gezien dat een belangrijk element vormt in de overweging om een airco al dan niet aan te schaffen.

Hierin zijn natuurlijk verschillende gradaties te vinden, maar we maken het voor u wat dat betreft gemakkelijk. Per model airco geven we aan hoeveel decibel er geproduceerd wordt, zodat u dat tegen elkaar kunt afwegen. Weet echter dat we binnen het kader van een muisstille airco spreken van een zeer lage geluidsproductie. Vergelijkbaar met de stilte van een bibliotheek!

Zeer stille airco’s

Ga van de stilte van een bibliotheek uit, maar weet dat er onder de muisstille airco’s ook modellen zijn die nog veel zachter opereren. Sommige modellen maken niet meer geluid dan 20 decibel, wat heel erg stil is. Dit is ook het geluidsvolume waar u snel aan went en in een mum van tijd heeft u het niet eens meer door.

Kom het zelf beluisteren

Een 100% stille airco is niet mogelijk, daarom spreken we graag van een muisstille airco. Een airco die geluid produceert, maar waar u absoluut geen last van zult hebben. Uiteindelijk is een eigen ervaring het beste om een oordeel te kunnen vellen en we kunnen ons goed voorstellen dat dit zwaar meeweegt in de keuze. Wij nodigen u wat dat betreft uit om de muisstille airco’s zelf te komen beluisteren in onze showroom. Ook kunt u altijd even contact met ons opnemen.