Naar inhoud
0

De beste Chigo split unit airco

Bestel je Chigo split airco bij AircoGarant om verzekerd te zijn van kwaliteit, snelle service en goede prijzen. Airconditioning geeft je controle over de temperatuur in een ruimte. Hiermee zorg je voor een aangenaam klimaat in je woning. Met een Chigo split unit airco kun je koelen èn verwarmen. Het vermogen van een Chigo split airco ligt tussen de 2,5 kW en 7 kW. Kies de juiste capaciteit en geniet altijd van een comfortabele omgeving.

OP=OP
Chigo split unit airco 7 kW inverter
Chigo split unit airco 7 kW inverter
Niet op voorraad
  • Geschikt voor een ruimte van (m3): 140-230
  • Geluidsniveau binnenunit (dB): 35-46
  • Energieklasse Koelen (SEER): A++
  • WIFI bediening: Nee
1.779,00 749,00
Garantie
Bij elke airco ontvang je 2 jaar garantie.
Betalen in termijnen
Nieuw! Je kunt nu ook in termijnen bij ons betalen met In3.
Snel in huis!
Ontvang je nieuwe airco binnen 1-3 werkdagen.
Wij helpen je graag
Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!
Creëer een aangenaam klimaat
Met een airco creëer jij een aangenaam klimaat in jouw woonruimte.

De juiste keuze voor jouw woning

AircoGarant adviseert om het benodigde vermogen voor je woning te laten berekenen door een bedrijf dat is gespecialiseerd in koudetechniek. Omdat je met een Chigo split airco kunt koelen én verwarmen heb je controle over de temperatuur in je woning. Elektrisch verwarmen is goedkoper dan stoken met gas via een CV ketel. In tegenstelling tot fossiele brandstoffen is het gebruik van groene stroom bovendien milieuvriendelijk en zullen zon, wind en water niet snel schaars worden.

Het topmerk Chigo

Chigo begon in 1994 en is als fabrikant uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van airconditioning systemen. In de Chigo split unit airco's zitten meer dan 90% eigen onderdelen. Hierdoor ben je verzekerd van een optimale werking. De Chigo split airco's behalen een hoge precisie in kwaliteitscontroles, waarmee ruim wordt voldaan aan de strenge eisen van de ISO 9001 norm. Airco systemen van Chigo zijn in staat tot zelfdiagnose en zelfcontrole. Je krijgt een melding wanneer je airconditioning aan onderhoud toe is!

Keuze genoeg

AircoGarant heeft gezorgd voor een breed assortiment. We bieden een selectie van de beste airco systemen. Naast de Chigo split unit airco's kun je ook bij ons terecht voor andere A-merken zoals bijvoorbeeld Panasonic. Alle producten in deze webshop voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Sommige merken staan bekend om hun stille werking in alle standen. AircoGarant levert alle modellen met voorgevulde airco buitenunit, afstandsbediening en Nederlandstalige installatiehandleiding.

Snelle levering, vriendelijke service

Iedere bestelling die bij ons wordt gedaan vòòr 16:00 wordt nog diezelfde dag verzonden. Haal je je nieuwe airco liever zelf op, dan kan dat ook tijdens onze openingstijden. Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak te maken. Je kunt ook voor vragen terecht bij onze vriendelijke medewerkers. Dit kan telefonisch of via het handige contactformulier. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe airco.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.