Naar inhoud
0

Airco kopen en plaatsen

U bent op zoek naar een nieuwe airco? Dan zit u hier aan het juiste adres, want wij hebben een rijk assortiment aan verschillende soorten airco's. Dit loopt uiteen van een mobiele airco tot geavanceerde split-unit airco's. U kunt bij ons een airco kopen en laten plaatsen, gezien ons team bestaat uit STEK-gecertificeerde professionals.

Dit betekent dat een airco kopen en plaatsen voor u op de meest soepele en gemakkelijke manier zal verlopen. Na de aanschaf van een airco kunnen wij in overleg de plaatsing voor u verzorgen. Dit mag u ook zelf doen, maar de inbedrijfneming moet door een professional uitgevoerd worden. Dit bestaat zoal uit het afpersen van het koudemiddelsysteem en het vacuumeren ervan nadien. Dit zijn specialistische ingrepen onze monteur graag voor u in orde maakt.

Professionele aanpak

Belangrijk om te weten bij een airco kopen en plaatsen is dat een ieder vrij is om dat zelf te doen, maar dat dit met koeltechnische handelingen kan komen. Dat segment is kritischer en dient door een installateur uitgevoerd te worden. Dit heeft te maken met het monteren en solderen van de leidingen, net zoals het werken met koudemiddel en vacuumeren ervan. De wettelijke verplichting is daarom om een STEK-gecertificeerde monteur in te schakelen.

Dit geeft u bij de airco kopen en plaatsen de garantie op een zorgvuldige en vakkundige montage, waardoor alles naar behoren zal functioneren. Hierin kunnen wij u natuurlijk van dienst zijn en met ons persoonlijke advies geven we op voorhand al aan waar u rekening mee dient te houden. Huurt u liever een andere installateur in? Voelt u zich daarin geheel vrij, dat laten wij aan u. In elk geval kan u op een professionele aanpak van onze specialisten rekenen en wij volgen altijd uw wensen.

In bedrijfstelling van de airco door AircoGarant

Meer weten over deze dienst of een van onze andere services met betrekking tot een airco kopen en plaatsen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag op weg met een passende airco, advies waar u wat aan heeft en een montage indien gewenst. Onze STEK-gecertificeerde monteurs staan voor u klaar om u op een vakkundige manier te helpen, zodat u snel van uw nieuwe aircosysteem kunt genieten.