Naar inhoud
0

Airco kopen en laten installeren

Airco kopen en laten installeren

Wil je een airco kopen en laten installeren? AircoGarant heeft een ruime selectie met een hoge kwaliteit. We hebben gekozen voor de merken Chigo, Panasonic en Haier vanwege de betrouwbaarheid. Omdat alle split airco's in ons assortiment energiezuinig zijn draag je bij aan een duurzaam klimaat en bespaar je energiekosten. Een nieuwe airco kopen en laten installeren met de hulp van AircoGarant is gemakkelijk. Wij beschikken namelijk over STEK-gecertificeerde professionals, die de installatie volledig voor je uit handen nemen.

De voordelen van airco

Naast het koelen of verwarmen van de ruimte zorgt een airco ook voor een fris binnenklimaat. Airco kopen en laten installeren draagt dus bij aan een gezondere leefomgeving. Elektrisch verwarmen is bovendien voordeliger dan verwarmen met fossiele brandstoffen. Tegenwoordig wordt veel gebruik gemaakt van groene stroom. Wind, water en zon zal er altijd blijven, in tegenstelling tot het steeds schaarser wordende gas. Dat is nu al terug te zien in de prijzen. Een airco kopen en laten installeren levert je dus op den duur een fikse kostenbesparing op.

Zelf installeren

Hoewel we je met plezier helpen en de installatie van je nieuwe airconditioning over kunnen laten aan één van onze STEK-gecertificeerde vakmannen, kun je het ook zelf doen. Het installeren van een split airco unit is namelijk niet moeilijk. Met een beetje technische kennis en de uitgebreide installatiehandleiding die AircoGarant meestuurt met je nieuwe airco, kun je het gewoon zelf. Kies je ervoor een airco te kopen en te laten installeren, vraag dan een offerte bij ons aan. 

Een cool assortiment

Naast het reguliere assortiment heeft AircoGarant gezorgd voor aantrekkelijke aanbiedingen. Houd de pagina goed in de gaten voor betrouwbare airco's tegen scherpe prijzen. Voor vragen kun je contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. We denken graag met je mee, zodat je de juiste airco kiest voor jouw situatie. Onze klanten hebben ons niet voor niets een 8,8 gegeven op review site Kiyoh. Maar liefst 98% van onze klanten zijn zo tevreden dat ze ons aanbevelen. 

Snel in huis

Bestel je voor 16:00, dan verstuurt AircoGarant nog diezelfde dag. Als je dat liever hebt, kun je je airco ook zelf bij ons komen afhalen. Heb je een specifieke datum in gedachten, dan kan dat natuurlijk ook. Geef bij je bestelling in het notitievak aan op welke datum je de airco wilt ontvangen. AircoGarant zorgt dat je airco op die dag wordt geïnstalleerd of bezorgd.  We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe split airco systeem.