Naar inhoud
0

Airco buitenunit

Beter af met een airco buitenunit?

Kies je voor een mobiele airco of ben je beter af met een airco buitenunit? Mobiele airconditioning is handig, omdat je de unit kunt verplaatsen. De slang die naar buiten wordt geplaatst, zorgt echter voor het aanzuigen van warme lucht, waardoor de mobiele airco extra hard moet werken. Dat levert een hogere energierekening op en het apparaat maakt veel geluid. Een split-unit airco neemt nauwelijks ruimte in en is bovendien energiezuinig. Je kunt zelfs kiezen voor een airco met buitenunit die een energielabel van A+++ heeft. AircoGarant adviseert dus een split-unit airco met buitenunit en binnenunit om kosten en ruimte te besparen. Als klap op de airco maken split-units weinig geluid en zijn er zelfs een aantal die een haast geruisloze airco stand hebben. 

Wat krijg ik bij een airco met buitenunit

Natuurlijk wordt de airco geleverd met buitenunit, binnen unit, afstandsbediening, koelleiding en stuurstroomkabel. We zorgen bij de buitenunit voor een voorgevulde airco. Met de afstandsbediening stel je de temperatuur in of zet je de binnen unit aan en uit. Sommige airco's kun je zelfs bedienen met een app op je eigen smartphone. De airco's in het assortiment van AircoGarant zijn allemaal energiezuinig. Door de beheersbare temperatuur voelt je huis aangenaam en comfortabel.

Installatie makkelijker dan je denkt

Met de installatiehandleiding die AircoGarant meelevert wordt een nieuwe split airco installeren gemakkelijk. Met een beetje technisch inzicht en basis technische kennis kun je met onze duidelijke handleiding zelf zorgen voor de montage en ingebruikstelling van je airco met buitenunit. Natuurlijk kun je ook kiezen voor installatie door een STEK-gecertificeerde professional. Vraag een offerte aan bij AircoGarant. Onze ervaren vakmensen maken de installatie snel en zorgvuldig voor je in orde, zodat je snel kunt genieten van een fris en aangenaam klimaat.

Een breed assortiment

AircoGarant heeft gezorgd voor een ruime selectie van de beste split-unit airconditioning systemen. Met vier A-merken om uit te kiezen ben je bij ons verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Chigo, Panasonic, Haier of Gree. Ieder merk heeft betrouwbare airco's die aan onze strenge eisen voldoen. Met de airco's in onze webshop heb je controle over de temperatuur in huis. Je kunt namelijk naast koelen ook verwarmen met een airco met buitenunit. Elektrisch verwarmen is goedkoper dan stoken met fossiele brandstoffen en spaart bovendien het milieu. 

Service & contact

Onze vriendelijke klantenservice beantwoordt je vragen met plezier. Je kunt ons telefonisch bereiken, of via het handige contactformulier. Bestel je voor 16:00 uur, dan zorgen wij dat je nieuwe airco nog diezelfde dag wordt verstuurd. Wil je het pakket liever zelf ophalen? Dat kan natuurlijk ook gedurende onze openingstijden! We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe airco.