Naar inhoud
0

Split airco installeren

Kun je zelf een split airco installeren?

Een split airco installeren is met de uitgebreide installatiehandleiding die wij gratis meeleveren heel gemakkelijk. Met enige technische basiskennis kun je de handleiding volgen en zo je eigen split unit airco systeem installeren. Wil je liever dat een STEK-gecertificeerde vakman je nieuwe airco komt installeren? Vraag dan een offerte bij ons aan. AircoGarant heeft ervaren installateurs in dienst die jouw airco direct gebruiksklaar kunnen maken. Of je het nu zelf doet of een expert om split airco laat installeren, wij staan voor je klaar.

Kies de juiste airco voor jouw woning

AircoGarant is trots leverancier van maar liefst 4 A-merken. De split unit airco's van Chigo, Panasonic, Haier en Gree voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen, hebben een strak design en worden allen geleverd met een afstandsbediening. Wij leveren alle split unit airco's met voorgevulde buitenunit en zorgen voor een uitgebreide installatiehandleiding.

Zelfdiagnose en zelfcontrole met een Chigo

Met uiteenlopende capaciteit tussen 2,5 kW en 7 kW kun je altijd de Chigo airco met het juiste vermogen vinden voor jouw te koelen ruimte. De Chigo binnen-units zijn uitgerust met LED display. De airco's zijn staat tot zelfdiagnose en zelfcontrole, zodat je op de hoogte wordt gesteld wanneer onderhoud is vereist.

Panasonic zorgt voor gezonde lucht

Met de verbeterde Econavi-sensor en het nieuwe Nanoe luchtzuiveringssysteem geven de Etherea modellen van Panasonic een uitzonderlijke efficiëntie en zorgen voor gezonde lucht in een prettig klimaat. De airco's beschikken over een stille modus en natuurlijk kun je met deze units ook verwarmen.

Haier is een autoriteit op airco gebied

Haier is één van de grootste airconditioning leveranciers ter wereld. Ook Haier airco’s staan bekend om de zeer stille werking in alle standen. Daarnaast zijn de airco systemen van Haier energiezuinig en voorzien van een WiFi print. Je airco is dus optioneel bedienbaar via een app op je eigen smartphone.

Geruisloos met een Gree

Koelen én verwarmen met een Gree split-unit airco, compleet met timer en slaapstand. De airco's van Gree staan bekend om hun bijna geruisloosheid, in alle standen. Daarnaast zijn ze energie efficiënt en duurzaam. Naast de afstandsbediening kun je optioneel ook kiezen voor bediening via je eigen smartphone.

Vriendelijke klantenservice

Voor vragen kun je terecht bij onze klantenservice. Contact opnemen kan telefonisch, maar ook via het handige contactformulier. Wil je zelf een datum kiezen waarop je airco bezorgd wordt of wanneer de installateur je split airco komt installeren? Geef dit dan aan in het notitievak van je bestelling.

Met behulp van de installatiehandleiding en enige technische kennis kun je jouw airco eenvoudig installeren. Heb je liever hulp? Vraag dan een offerte aan voor de installatie door één van onze STEK-gecertificeerde installateurs. Let op! De in bedrijfstelling dient ten alle tijde uitgevoerd te worden door een STEK-gecertificeerde installateur.