Naar inhoud
0

Een 7 kW airco koop je bij AircoGarant

Voor kantoren, bedrijfspanden en andere grote ruimtes is een 7 kW airco ideaal. Hiermee verkoel je ruimtes tot 230 m3. AircoGarant praat je bij.

Wat is het voordeel van een 7 kW airco?

Wanneer je een ruimte tussen de 140 en 230 m3 wil verkoelen of verwarmen, zul je een airco van 7 kW nodig hebben. Dit is een van de sterkste aircosystemen op de markt, die ook grote ruimtes kan voorzien van genoeg koele lucht voor een prettig binnenklimaat. Een 7 kW airco is daarom populair op kantoor of in bedrijfspanden. Het kan ook zijn dat je airco wil installeren in een ruimte die kleiner is, maar toch 7 kW aan capaciteit nodig heeft. Dit is onder andere afhankelijk van de locatie van de ruimte en het aantal ramen. Een kamer onder een plat dak wordt bijvoorbeeld een stuk sneller warm dan een kelder, omdat hier meer zon op staat en warme lucht altijd opstijgt. Twijfel je of een 7 kW airco geschikt is voor jouw kantoor, bedrijfspand of woning? Onze medewerkers voorzien je graag van advies.

Beschikbare 7 kW airco’s

Wanneer je een airco van 7 kW gaat aanschaffen, is het belangrijk om te letten op het geluidsniveau van de binnenunit. Omdat dit een redelijk zware airco is, zal dit over het algemeen iets hoger liggen. Vooral als je de airco in een kantoor of slaapkamer wil installeren, is het van belang om een 7 kW airco te vinden die zo min mogelijk geluid maakt. Het geluidsniveau van een 7 kW airco ligt over het algemeen tussen de 30 en 48 decibel. Kies altijd voor een airco van een vooraanstaand merk, zoals Mitsubishi, Haier of Panasonic. Dit zijn stuk voor stuk merken die aircosystemen van kwaliteit produceren, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je 7 kW airco naar behoren werkt.

7 kW airco’s van AircoGarant

Voor een airco van 7 kW kan je natuurlijk terecht bij AircoGarant. Ook staan we klaar om al je vragen over de capaciteit en installatie van je gekozen airco te beantwoorden. Dankzij onze STEK-gecertificeerde monteurs heb je bovendien geen omkijken meer naar de installatie. Onze monteurs plaatsen een 7 kW airco voor je en helpen om deze in bedrijf te stellen volgens de geldende richtlijnen en regels. Twijfel je nog of een 7 kW airco geschikt is voor jouw situatie? We voorzien je graag van advies op maat. Aan de hand van de afmetingen van de ruimte die je wil koelen en waar je de airco wil plaatsen, kunnen we voor je berekenen welke capaciteit airco je nodig hebt.

Ander vermogen airco beter voor jouw persoonlijke situatie? Bekijk hier: