Naar inhoud
0

Bij AircoGarant kun je terecht voor een airco unit binnen

Een airco unit voor binnen verkoelt de ruimte en voert warme lucht af. Lees alles over ons aanbod binnenunits en waar op te letten bij de aanschaf. 

Wat is een airco unit binnen?

Wanneer je een split airco aanschaft, krijg je te maken met een binnen- en een buitenunit. De binnenunit van de airco zorgt ervoor dat warmte uit de lucht word onttrokken. Dit is dus het deel van het aircosysteem dat komt te hangen in de ruimtes die je wil afkoelen. Hieronder vertellen we je alles over de binnenunit van een airco, uit welke soorten je kunt kiezen, waar je deze koopt en waar je op moet letten bij de installatie.

Welke soorten airco units binnen zijn er?

Er zijn verschillende soorten airco units voor binnen. Het meest gebruikelijk zijn misschien wel de single of de multi-split airco. Deze zijn verbonden met een buitenunit en kunnen, afhankelijk van de hoeveelheid binnenunits waar je voor kiest, meerdere ruimtes verkoelen of verwarmen. Daarnaast kun je ook voor een monoblock airco kiezen. Deze heeft geen buitenunit, maar vereist alleen twee roosters aan de buitenkant van je woning of kantoor voor de aan- en afvoer van lucht. De meeste airco binnenunits worden ter hoogte van het plafond opgehangen, zodat ze weinig ruimte innemen. Je kunt echter ook voor bijvoorbeeld een wandmodel gaan dat dichterbij de vloer wordt geplaatst. Dit ziet er vaak mooier uit.

Waar koop je een airco unit binnen?

Bij AircoGarant kun je terecht voor een airco unit voor binnen. We zijn specialist in airco’s van merken als Haier, Panasonic en Mitsubishi. Dit zijn merken die al jaren toonaangevend zijn op de markt voor airconditioning. Bovendien verzorgen onze STEK-gecertificeerde monteurs de installatie voor je, zodat je zeker weet dat de binnenunit van je airco zijn werk goed zal doen. Blijkt er toch iets niet naar wens te werken, dan heb je bij ons natuurlijk garantie op je airco.

Airco unit binnen van AircoGarant

De meeste airco binnenunits worden in combinatie met een buitenunit verkocht. Heb je al een buitenunit en wil je hier een nieuwe binnenunit op aansluiten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen je helpen in het bepalen van welke unit voor binnen geschikt is en welke installatiematerialen je hierbij nodig hebt. Zo zit je binnen de kortste keren zonder zorgen in een heerlijk koel huis.

Meer weten over airco-units