Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Waarom een cover voor je airco?

Een airco cover is eigenlijk een alles-in-een-oplossing voor meerdere dingen. Niemand kijkt graag tegen de buitenunit van een aircosysteem aan, terwijl het zo ontzettend lekker kan zijn om een aircosysteem te hebben. Daarbij ontdekken ook steeds meer mensen de voordelen van verwarmen met een airco. Om van alle functies van dit apparaat gebruik te kunnen maken zonder dat je tegen de buitenunit aan zit te kijken, is een goede cover ideaal.  

Omkasting voor buitenunit airco

Welke verschillende airco covers zijn er?

Qua modellen en types kun je kiezen uit allerlei airco covers. Zo bieden we verschillende materialen aan zoals hout, aluminium en WPC, wat een combinatie is van plastic en hout. Daarnaast kan er worden gekozen voor een gesloten, deels gesloten of open airco cover. Kies je voor een gesloten model, dan is er uiteraard minder zichtbaar van de buitenunit. Een meer open type zorgt echter wel voor een nog betere luchtcirculatie.

Voordelen van airco cover

In eerste instantie is een airco cover ideaal, omdat deze je airco er stukken beter uit laat zien. Daarnaast zijn er nog meer voordelen, zoals het beschermen van het apparaat en het tegengaan van overlast.

Apparaat is beter beschermd

Met een goede cover is de buitenunit van je aircosysteem veel beter beschermd tegen weersomstandigheden. Dit helpt bijvoorbeeld tegen allerlei soorten neerslag zoals hagel, regen en sneeuw, en deze zullen dan ook veel beter afgevoerd kunnen worden.

Geschikt voor alle bekende merken

De covers en kappen die wij aanbieden, zijn geschikt voor airco's van alle bekende merken. En zelfs als deze voor jouw airco niet geschikt zijn, om welke reden dan ook, kunnen we altijd nog maatwerk leveren.

Geluid neemt af

Nog een fijne bijkomstigheid is dat de buitenunit van de airco veel minder geluid zal maken. Deze kan namelijk aardig luid zijn en dat kan nog wel eens storen wanneer je er dichtbij in de buurt zit. Met een goede airco cover heb je hier dus geen last meer van.

Airco cover van AircoGarant

Met een airco cover van AircoGarant kun je veel onderdelen naar wens samenstellen. Dat maakt het de ideale manier om van de bovenstaande voordelen gebruik te maken. Wil je meer weten over welke soorten airco covers en kappen er zijn, dan kun je hierover altijd even contact opnemen. Ga nu voor een mooie airco cover en ontdek zelf alle voordelen die deze kan bieden.