Naar inhoud
0
Snel naar

Melissa Climate Smartphone airco bediening IOS/Android

Op voorraad
99,00 Incl. 21% BTW
Bedien je airco op afstand via je smartphone. Waar je ook bent, de temperatuur van je huis is altijd onder controle dankzij deze universele smart bediening.
  • Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag te versturen.
  • Je krijgt 2 jaar garantie op je airco
  • Nieuw - Betaal in termijnen met In3
  • Klanten geven AircoGarant een 8.9 op Kiyoh

Omschrijving

Over dit product
Waar je ook bent, de temperatuur van je huis is altijd onder controle dankzij deze universele smart bediening.

Met onze MClimate-app kun je overal ter wereld het klimaat in je woning regelen. Houd de temperatuur van je kamer in de gaten en pas deze aan wanneer je maar wilt - handmatig of automatisch. Met de Melissa mobiele app in de hand, ben je klaar voor een intelligente besturing van uw airco's. Beheer meerdere airco's in één aplicatie.

Bedien uw airconditioner met uw smartphone

Melissa van het merk MClimate kan elke airconditioner regelen, ongeacht merk, model of hoe oud die is. Dankzij onze mobiele applicatie is de bediening van een airconditioner op afstand nog nooit zo eenvoudig geweest. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding. Na een tijdje leert Melissa je gewoonten kennen en begint de airconditioner automatisch af te stemmen aan de voor jou ideale klimaat, dit zorgt voor een besparing van 25% van het energieverbruik van de airco.

Hoe werkt MClimate Melissa?

Nadat je Melissa hebt verbonden met je Wi-Fi-thuisnetwerk, kun je via het draadloze internet opdrachten verzenden en informatie ontvangen over de huidige temperatuur en luchtvochtigheid. Wanneer MClimate Melissa je opdracht ontvangt, stuurt deze een infraroodsignaal naar de airco om de instellingen te wijzigen. 
Met de Melissa APP kun je je airco op afstand bedienen, de temperatuur wijzigen, de werkmodus en de ventilatorsnelheid instellen.

Maak je huis slim en intelligent.

Zelfs wanneer het buiten ontzettend warm is kun je dankzij Melissa altijd terugkeren naar de perfecte temperatuur. Met de automatische geolocatie-functie zal Melissa je airco ruim vóór uw thuiskomst inschakelen. 


 

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.