Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Welke split-unit airco kan jij kopen?

Een uitstekende vraag die wij vaak krijgen. En dat is begrijpelijk, er zijn immers veel verschillende split-airco’s beschikbaar en dat in een uiteenlopende categorie van prijzen. Zo zijn er kleine en relatief voordelige modellen, maar ook grote en duurdere modellen. Wat is dan de juiste voor jou? Bij AircoGarant zit je aan het juiste adres als je met deze cruciale vraag zit. Welke split-airco kopen is een goed uitgangspunt om contact op te nemen.

Wij kunnen je daarin tot in detail adviseren, zodat u de juiste keuze maakt. Wat hierin de basis vormt is wat de toepassing van de split-airco is. Dan doelen we op de ruimte, de oppervlakte daarvan en wat natuurlijk de wensen zijn. Zoekt u een airco die ook kan verwarmen? Dan zit u automatisch goed, want al onze airco’s zijn inverters, die dus de mogelijkheid tot verwarmen bieden.

Diverse merken

Jouw input vormt voor ons de basis voor de aanbeveling welke split-airco jij het beste kan kopen. Wij zullen op basis van jouw wensen een aantal modellen presenteren en dat van verschillende merken. Split-airco’s worden immers geproduceerd door Panasonic, Haier, Sendo en nog veel meer en al deze merken hebben weer eigen modellen op basis van verschillende capaciteiten.

Vanzelfsprekend mag je van de beste kwaliteit uitgaan, gezien dit vooraanstaande merken zijn in split-airco’s. Je krijgt hoe dan ook de garantie dat je een uitstekende airco aanschaft, wat de toepassing ook zijn mag. Daar wordt onze aanbeveling immers op afgestemd. Dus de vraag welke split-airco je moet kopen kan je samen met AircoGarant beantwoorden.

Garantie
Bij elke airco ontvang je 5 jaar garantie, onder voorwaarde dat de airco gemonteerd wordt/is door een gecertificeerde monteur.
Betalen in termijnen
Nieuw! Je kunt nu ook in termijnen bij ons betalen met In3.
Snel in huis!
Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag te versturen.
Wij helpen je graag
Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!
Creëer een aangenaam klimaat
Met een airco creëer jij een aangenaam klimaat in jouw woonruimte.

Neem een kijkje bij onze airco’s

Om alvast een idee te krijgen van welke opties er beschikbaar zijn, kan u een kijkje nemen in ons assortiment. Wellicht geeft u dat al een duidelijk antwoord op welke split-airco u kan kopen en als u wat opties heeft, kunt u die gemakkelijk tegen elkaar afwegen. Dit kan op de website zelf, maar natuurlijk kunt u ons daar ook voor contacteren.

AircoGarant staat u graag te woord en wij helpen u zo nauwkeurig mogelijk op weg met een passend advies waar u wat aan heeft. U kunt ons contactformulier gebruiken, maar ook zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ons bellen op: 0342 - 430 899. Liever persoonlijk met een specialist in gesprek gaan? Bezoek dan onze showroom in Nijkerk.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.