Naar inhoud
0

Wandmodel airco

Geen zin om met mobiele airco’s in de weer te gaan, maar toch een aangenaam klimaat creëren in huis? Of op kantoor? Dat kan met de geavanceerde aircosystemen die in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn. Een wandmodel airco is hierin een steeds populairder wordende optie, omdat deze diverse mogelijkheden biedt tot het creëren van een aangenaam binnenklimaat.

Een wandmodel airco helpt om op een praktische, snelle en efficiënte wijze verkoeling te brengen, maar ook is het geschikt om te verwarmen. Daarmee is een wandmodel airco multifunctioneel, wat het inzetbaar maakt voor elk jaargetij en dat is natuurlijk erg prettig. Ook omdat u daarmee in de koudere periode van het jaar op de stookkosten kunt besparen.

Stijlvol wandmodel airco

Een belangrijk aspect wat meetelt in de overweging om een wandmodel airco aan te schaffen is natuurlijk het ontwerp en of het bij uw interieur past. Gelukkig worden de binnenunits zo ontworpen dat ze niet té veel ruimte innemen. Ook ogen ze subtiel. Hierdoor valt zo’n unit niet op en tekent het niet af tegen de rest van uw interieur.

U bevestigd de wandmodel airco aan de muur, die met leidingwerk op de buitenunit wordt aangesloten. Dit kan de professional van AircoGarant voor u verzorgen. Hierin heeft u verschillende keuzes, want als een wandmodel airco bijvoorbeeld niet de voorkeur geniet, dan zijn er ook opties als een vloer of plafondmodel. Het is maar net wat u wenst en met de split-unit en multi-split-unit airco’s kunt u dat realiseren.

Hoge kwaliteit

Bij de aanschaf van een wandmodel airco wilt u van kwaliteit uitgaan. Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken, gezien ons assortiment uitsluitend bestaat uit airco’s van vooraanstaande merken. Deze hebben wij zorgvuldig op capaciteit, kwaliteit en efficiëntie geselecteerd, waardoor u de garantie op een goed wandmodel airco krijgt.

Hierin adviseren wij u natuurlijk graag, waarbij wij samen met u persoonlijk op zoek gaan naar het beste model dat in uw situatie past. Wij laten ons hierin leiden door de wensen die u aangeeft, zodat u tevreden bent over het wandmodel airco dat u aanschaft. Indien u een montage wenst, dan kunnen onze STEK-gecertificeerde professionals dat voor u regelen. Vraag naar de voorwaarden.

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!