Naar inhoud
0
Haier airco in de woonkamer

Split unit airco kopen

Een split unit airco kopen bij AircoGarant geeft je het voordeel van een breed assortiment met de keuze uit diverse A-merken, zoals onder andere Sendo en Panasonic. Binnenunits met strak design die weinig ruimte in beslag nemen en een voorgevulde buitenunit. De airco's in ons assortiment zijn energiezuinig, met een energielabel tot wel A+++. Je kunt bij ons een split unit airco kopen die bijzonder weinig geluid maakt. Diverse merken staan zelfs bekend om hun bijna geruisloze werking. In onze webshop vind je alleen de beste airconditioning en krijg je bovendien snelle en vriendelijke service.

Garantie
Bij elke airco ontvang je 5 jaar garantie, onder voorwaarde dat de airco gemonteerd wordt/is door een gecertificeerde monteur.
Betalen in termijnen
Nieuw! Je kunt nu ook in termijnen bij ons betalen met In3.
Snel in huis!
Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag te versturen.
Wij helpen je graag
Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!
Creëer een aangenaam klimaat
Met een airco creëer jij een aangenaam klimaat in jouw woonruimte.

Vermenigvuldigingsfactor

AircoGarant adviseert je voor je een split unit airco gaat kopen om de benodigde capaciteit te laten uitrekenen door een bedrijf dat zich specialiseert in koudetechniek. Zij rekenen het benodigde vermogen uit door de inhoud van de te koelen ruimte te vermenigvuldigen met factor 30, 40 of 50. In een ruimte met weinig ramen en een goede isolatie gebruiken we vermenigvuldigingsfactor 30. Is de ruimte iets minder goed geïsoleerd en heeft het wat meer ramen, dan krijgt de ruimte factor 40. Ruimtes waarin koelen lastig is, zoals garages of zolderverdiepingen, krijgen vermenigvuldigingsfactor 50.

Meer controle over de temperatuur in huis

Steeds meer kantoren en huishoudens willen een split unit airco kopen om de temperatuur te regelen. Dit komt omdat je met een split unit airco naast koelen ook kunt verwarmen. Het elektrisch verwarmen met je airconditioning is een stuk goedkoper dan stoken met een CV ketel die op gas werkt. Dat merk je dus in de energiekosten. Daarnaast is groene stroom een stuk beter voor de wereld dan fossiele brandstoffen.

Producten voor u uitgekozen

Installatie van je nieuwe airco

De energiezuinige producten in ons assortiment staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Door de voorgevulde buitenunit en de meegeleverde handleiding kun je de installatie van je nieuwe airco met een beetje technische kennis gewoon zelf doen. Heb je liever de hulp van een STEK-gecertificeerd professional? Vraag dan een offerte aan voor een installatie door één van onze ervaren vakmensen. Zij maken je airco direct gebruiksklaar.

Snel je split unit airco kopen

Bestel je voor 16:00 uur, dan versturen we nog dezelfde dag. Als je dat liever hebt, kun je je nieuwe airco ook zelf bij ons komen afhalen. Wil je je airco op een specifieke dag ontvangen, geef dit dan aan in de notities bij je bestelling. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch of via het handige contactformulier. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe airco.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.