Naar inhoud
0

Split-unit airco inclusief installatie

AircoGarant is uw partner in professionele aircosystemen. Wij zijn leverancier van airco’s en dat van vooraanstaande merken, zowel in mobiele als split-unit variant. Hierin hebben wij een uitgebreid aanbod, waardoor er voor elke ruimte en wens een maatoplossing beschikbaar is. Zowel voor particulieren als voor ondernemers. Wij bieden wat dat betreft het totaalpakket, dus u zit bij AircoGarant voor een split-unit airco inclusief installatie aan het juiste adres.

Wij bieden als optionele mogelijkheid namelijk een installatie bij u op locatie aan. Dat is op mobiele airco’s vanzelfsprekend niet van toepassing, maar eens te meer bij split-unit airco’s. Dat zijn immers de meer complexe aircosystemen die de expertise van een professional vereisen. Het is optioneel, maar u kunt bij AircoGarant het totaalplaatje afnemen. Dit bestaat uit advies en de levering van een split-unit airco inclusief installatie.

Complete service

Ons assortiment beslaat diverse modellen airco’s en dat op basis van allerlei merken. Advies hierin is van groot belang, want als u er niet in thuis bent loopt u het risico een verkeerd model aan te schaffen. Daarom staan wij u graag bij in het maken van de juiste keuze, waarbij u op transparant en duidelijk advies kunt rekenen. Nadien verzorgen wij graag de levering van de split-unit airco inclusief installatie.

De installatie is namelijk ook een aspect om rekening mee te houden. Niet zozeer het monteren van de split-units op de gewenste locaties, maar meer wat er nog bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van het juiste leidingwerk en het werken met koudemiddel. Hiervoor is het verstandig om een STEK-gecertificeerde monteur in te schakelen. Die weet immers precies wat hij of zij doet.

Vanzelfsprekend kunnen wij op termijn ook het onderhoud voor u uitvoeren indien dat gewenst is.

Bespreek de mogelijkheden

Wij verzorgen graag de split-unit airco inclusief installatie, zoveel is u wellicht wel duidelijk. Maar voordat we aan de slag gaan overleggen we graag met u alle zaken die van toepassing zijn. Dat begint natuurlijk met het advies in welk model voor u geschikt is en dat naargelang uw wensen, de locatie en de doelstelling. Als dat in kaart is gebracht, kunnen we u ook een goede indicatie van de tijd en kosten geven, zodat u op voorhand weet waar u rekening mee moet houden.

Laten we samen bekijken hoe we de split-unit airco inclusief installatie kunnen realiseren. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom. Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar!