Naar inhoud
0

Efficiënt koelen met de Panasonic airco Etherea 

Innovatieve technologie zorgt bij het Panasonic airco Etherea model voor ultieme efficiëntie. Met de Econavi-sensor wordt menselijke activiteit en zonlicht gedetecteerd. Hierdoor bespaart de Panasonic airco Etherea energie en zorgt voor voelbaar optimaal comfort. De sensor zorgt ervoor dat het volume en de richting van de luchtstroom worden aangepast op aanwezigheid van personen. Het koelvermogen wordt verlaagd bij een sterke zonlichtintensiteit. Op die manier bespaar je met de Panasonic airco Etherea tot wel 38% energie. 

Aanbieding
Panasonic split unit airco 5 kW inverter TZ50-WKE
Panasonic split unit airco 5 kW inverter TZ50-WKE
Niet op voorraad
  • Geschikt voor een ruimte van (m3): 100-160
  • Geluidsniveau binnenunit (dB): 34-45
  • Energieklasse Koelen (SEER): 6,9 | A++
  • WIFI bediening: Ja (ingebouwd)
1.650,00 1.600,00
Garantie
Bij elke airco ontvang je 5 jaar garantie, onder voorwaarde dat de airco gemonteerd wordt/is door een gecertificeerde monteur.
Betalen in termijnen
Nieuw! Je kunt nu ook in termijnen bij ons betalen met In3.
Snel in huis!
Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag te versturen.
Wij helpen je graag
Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!
Creëer een aangenaam klimaat
Met een airco creëer jij een aangenaam klimaat in jouw woonruimte.

Gezonde lucht

Het nieuwe Nanoe luchtzuiveringssysteem zorgt met nanotechnologie dat wel 99% van de aanwezige bacteriën, schimmels en virussen worden verwijderd uit de lucht. Door regelmatig gebruik van je Panasonic airco Etherea model houd je de lucht die jij en je gezin inademen dus schoon en gezond. Opgelucht ademhalen dus! De airco zorgt ook voor een ideale binnentemperatuur, omdat je kunt koelen én verwarmen met de Panasonic airco Etherea.

Groen verwarmen 

Door de innovatieve Inverter techniek verwarm je met de Panasonic Etherea airco sneller en goedkoper dan met een cv ketel. Fossiele brandstoffen zoals gas worden door hun schaarsheid steeds duurder, in tegenstelling tot elektriciteit. In Nederland wordt steeds vaker groene stroom gebruikt en komen er steeds meer windmolens en zonnecollectoren bij. De door AircoGarant voorgevulde buitenunit van de Panasonic airco Etherea is gekoeld met het R32 koelmiddel, wat milieuvriendelijk is en een hoger rendement levert dan traditioneel koudemiddel. 

Stil en gebruikersvriendelijk

De Etherea modellen koelen bijna geruisloos met een volume van slechts 19 dB. Dit is gelijk aan het ritselen van boomblaadjes in de wind of fluisteren op anderhalve meter afstand. De airco wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee je de airco draadloos kunt bedienen. Ook heb je de mogelijkheid om optioneel te kiezen voor bediening met je eigen smartphone. Daarnaast is de Panasonic airco Etherea uitgerust met een 24 uurs timerfunctie. Je stelt hiermee van tevoren in op welke tijdstippen je de ruimte wilt koelen. Je hoeft er dus niet eens naar om te kijken.

Airco's shoppen

Wil je graag eens langskomen om een kijkje te nemen in onze showroom? Dan kun je de werking van onze airco's zelf ervaren en nog beter je keuze maken. Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak te maken. Je kunt ook bij onze vriendelijke medewerkers terecht met vragen. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe airco.

Met behulp van die installatiehandleiding en enige technische kennis kun je de airco zelf installeren. Heb je liever hulp? Vraag dan een offerte aan voor de installatie door één van onze STEK-gecertificeerde installateurs. Let op! De in bedrijfstelling dient ten alle tijde uitgevoerd te worden door een STEK-gecertificeerde installateur.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.