Naar inhoud
0

Muur airconditioning

De beste manier om een aangenaam binnenklimaat te creëren is met een geavanceerd aircosysteem. Daarmee kunt u bij warmte de ruimte koelen en bij kou de ruimte juist verwarmen. Dat valt op een relatief gemakkelijke wijze te realiseren met een muur airconditioning, waarbij de unit als een wandmodel aan uw muur geplaatst wordt.

De muur airconditioning is in veel varianten verkrijgbaar en ontworpen met het oog op thuisgebruik. Maar natuurlijk kan de muur airconditioning ook uitstekend toegepast worden in hotels, kantoren en nog veel meer. In elk geval is dit zo langzamerhand de gangbare manier tot het creëren van een fijn binnenshuis klimaat.

Stille aircosystemen

Bij muur airconditioning kan u uitgaan van stille aircosystemen. Ze zijn fluisterstil bij gebruik, waardoor het geen overlast vormt. Ook zijn ze qua omvang vrij compact en dankzij het ontwerp past het goed bij het interieur. Het oog wil immers ook wat. Dit maakt het tot een steeds meer gekozen manier voor koeling en verwarming, en daarin kunnen wij u voorzien.

AircoGarant beschikt over een uitgebreid assortiment van muur airconditioningsystemen. Dit kunnen single-units zijn, maar ook multi-split-unit airco’s. Het is een beetje afhankelijk van de omgeving en uw wensen, waarop wij een goed aircosysteem kunnen aanbevelen. Het belangrijkste is echter dat we voor elke wens een passende oplossing hebben.

Bekijk de verschillende systemen

Bij AircoGarant bieden wij aircosystemen van diverse merken aan en daarvoor kunt u in onze webshop terecht. Ook kunt u in onze showroom langskomen om de modellen te bekijken, waarbij we u gelijk persoonlijk kunnen adviseren. Daardoor weet u zeker dat u een juiste keuze maakt in de muur airconditioning.

Levering en montage

Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt in de muur airconditioning die bij u past, dan kunnen wij die zeer snel leveren. Als u vandaag voor 16.00 uur uw bestelling plaatst, dan versturen wij het dezelfde dag nog. Heeft u liever dat een monteur langskomt om de installatie te verzorgen? Dan staan wij natuurlijk klaar om aan de slag te gaan.

Zeker bij split-unit airco’s is het advies om een professionele monteur in te schakelen, gezien die gecertificeerd is om met koudemiddel en andere gassen te werken. Bovendien geeft het de garantie op een goede plaatsing, optimaal functioneren en een nette afwerking. AircoGarant is daar graag uw partner in. Meer weten? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.